23.1 C
Sibiu
duminică, iulie 7, 2024

Brânză și țuică la Rășinari, ateliere meșteșugărești în Muzeul ASTRA sau concerte în parcul Sub Arini – din recomandările noastre pentru acest weekend

Publicitate

Cele mai citite
Cristina Voicuhttp://www.sibiu100.ro
https://sibiu100.ro/wp-content/uploads/2022/11/cristina-voicu-jpg.webp

Ultimul weekend din luna august se anunță încărcat de evenimente. Dacă nu sunteți în concediu, la mare sau la munte, ar putea fi utile recomandările noastre pentru petrecerea timpului liber.

Așa cum v-am obișnuit, recomandările noastre încearcă să țină cont de cât mai multe dintre posibilitățile de divertisment la sfârșit de săptămână. Vom avea din nou acțiuni care depășesc intervalul clasic, de vineri până duminică.

De la fier la lemn, până la lut și fir de lână!– este denumirea unui eveniment organizat în Muzeul ASTRA, în perioada 24 – 27 august, între orele 11:00 și 17:00. Veți putea participa la șapte tipuri de ateliere meșteșugărești, în opt locuri din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Acestea fac parte din Animă ASTRA!, un proiect cultural care apropie meșteșugul de lumea contemporană și viața de la oraș.

Foto Muzeul ASTRA

Recomandări pentru ziua de vineri, 25 august.

Atelierele de vineri, 25 august, sunt dedicate olăritului și confecționării obiectelor utilitare din ceramică, la gospodăriile de olari Oboga (jud. Olt) și Gospodăria din Horezu (jud. Vâlcea). Găleșoaia (jud. Gorj). La gospodăria Găleșoaia Nouă (jud. Gorj), meșterii vor ilustra metode de ardere într-un cuptor tradițional. Tot vineri, puteți participa la ateliere de croitorie, croșetat, confecționat obiecte din pâslă, la gospodăria din Săpânța (Maramureș).

Despre confecționarea instrumentarului casnic și agricol folosit în grădina urbană, aflați la gospodăria din Poiana Perișani (jud. Vâlcea). Pasionații de arheologie experimentală, sunt așteptați la fierăria funcțională din muzeu. Vor avea loc nimații/scenarii culturale care ilustrează personaje importante din lumea rurală în perioada secolelor XIX – XX, la școala din Ticera.

De vineri până duminică, festival al lavandei în Piața Mică

De vineri până duminică, între orele 10:00 – 21:00, Piața Mică va mirosi a lavandă. Lavanda Fest, un festival ajuns în țară la ediția cu numărul 20, se desfășoară pentru prima dată și la Sibiu. Peste 50 de artizani și producători de lavandă din toată țara vă așteaptă aici să vă bucurați de creațiile lor.

Festivalul Gastronomic al Romilor, ediția a VII-a, se va desfășura în Sibiu, în perioada 25 – 27 august, între orele 15:00 și 21:00. Adresa: Str. Rampa Ștefan cel Mare, Sibiu.

Recomandările noastre includ concertele din Parcul Sub Arini sau noi premiere cinematografice

Ediția aniversară a festivalului Focus in the Park a început ieri, în parcul Sub Arini. Pe cele 5 scene vor urca o mare parte din artiștii ce au concertat în edițiile anterioare. Vineri e ziua în care concertează Subcarpați, una dintre trupele cu cele mai numeroase prezențe la acest festival. Alături de Subcarpați, vineri vor mai concerta Coma, Snails, Bogdan Simion și Lăutarii de Mătase, alți DJ și artiști. Găsiți programul exact pe pagina evenimentului.

La cinematografele din mall-urile sibiene, vinerea aceasta vor avea premierele trei noi produții. Din 25 august puteți vedea Represalii: Cursa morții, un film cu Liam Neeson, Embeth Davidtz, Jack Champion, Matthew Modine. Tot vineri, vor rula în premieră două filme de animație: Mâț și Chiț: Spioni Blană și Flecăreții – Aventuri cu Pettson și Findus.

Ce să faceți sâmbătă, 26 august.

Vă invităm să începeți ziua de sâmbătă dăruind cât de puțin pentru o cauză nobilă. O familie inimoasă din Sibiu, împreună cu prietenii, organizează, între orele 10 și 14, un Bazar Caritabil, în curtea Școlii Speciale de lângă Biblioteca ASTRA. Puteți achiziționa de aici cărți, jocuri, jucării, îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii, decorațiuni. Toate fondurile ce se vor strânge vor fi donate Hospice-ului de copiii din cadrul Asociației Carl Wolff din Sibiu. Pentru îngrijirea copiilor din Hospice, sunt necesare sume mari de bani pentru aparatele medicale la care sunt conectați copiii, pentru scutece, medicamente, și pentru facturile curente de utilități.

Foto organizatori

La Teatrul Gong, de la orele 11:00, cei mici se pot bucura de o nouă reprezentație a spectacolului „Sarea-n bucate”. Acesta este o adaptare după basmul cules de Petre Ispirescu, în regia Mihaelei Grigoraș. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani.

Biletele sunt puse în vânzare online prin teatrulgong.ro sau la sediul Teatrului, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00 sau duminica între orele 10:00 și 14:00. Mai multe detalii despre bilete și acces, dar și condițiile de modificare a biletelor flexibile, puteți găsi în regulamentul afișat pe teatrulgong.ro.

De la fier la lemn, până la lut și fir de lână!

În Muzeul ASTRA, puteți participa din nou la atelierele meșteșugărești din cadrul evenimentului De la fier la lemn, până la lut și fir de lână! Olăritul și confecționarea obiectelor utilitare din ceramică la gospodăriile de olari Oboga (jud. Olt), Găleșoaia (jud. Gorj), și la Gospodăria din Horezu (jud. Vâlcea). Confecționarea instrumentarului casnic și agricol folosit în grădina urbană, la gospodăria din Poiana Perișani (jud. Vâlcea). Animații/scenarii culturale, în zona gospodăriei de olar Oboga (jud. Olt). Arheologie experimentală, la fierăria funcțională din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Tot aici, în zona Etno-Tehno-Parc, va avea loc sâmbătă, orele 16:00, un Concert EducativMuzeul ASTRA, zona Etno-Tehno-Parc. Vor interpreta Povestea Mariei Tănase – melodii culese de Harry Brauner” suflătorul Călin Han și actrița/storyteller, Petra-Rada Constantinov.Spectacolul este bazat pe povestea Mariei Tănase, scrisă de Cristina Andone în cartea „Nesupusele”. Participarea se face în baza biletului de intrare sau a abonamentului anual la Muzeul ASTRA.

Între recomandările noastre este și ”Festivalul Brânzei și al Țuicii”, din Rășinari

Comuna Rășinari este gazda celei de-a XX-a ediții a ,,Festivalului Brânzei și al Țuicii”. Acesta se va desfășura sâmbătă și duminică, pe Valea Ștezii. Pe parcursul celor două zile de festival va avea loc târgul de produse tradiționale. Aici veți putea gusta începând cu orele 10:00 produse tradiţionale specifice Mărginimii Sibiului, brânzeturi, tocană de oaie la ceaun, cocoloș cu brânză sau pastramă. Programul artistic debutează sâmbătă, orele 13:30 cu Grupul Folcloric Nunta Ciobănească. La orele 14:00 va avea loc un spectacol oferit de Ansamblul Călușerii al Căminului Cultural din Rășinari, Fluierașii din Rășinari și invitații lor.

La orele 15:30 va fi Dechiderea Oficială a Festivalului și vizitarea standurilor de brânză și țuică. Pe scenă vor urca Ansamblul Nedeea de la Novaci și Ansamblul Liviu Dafinescu de la Baia de Fier, Grupul vocal Floare de Bujor de la Gura Rîului. Veți putea vedea și interpreții Melania Gijulete, Cătălin Dudaș, Victorina Stan și Maria Oancea. Alături de ei, Ansamblul Junii Petrilei, din Petrila, Ansamblul Ciuleandra, din Topoloveni, Ansamblul Șureanca de la Șura Mică și Ansamblul Rabsozii Văii Mureșului din Harghita. La orele 19:30, va fi un recital cu Adina Roșca și Cătălin Doinaș.

Iubitorii de canto clasic pot urmări sâmbătă, între orele 18:30 – 19:30, un concert tematic la Biserica Romano-Catolică a Ursulinelor. Evenimentul deschide seria concertelor organizate la finalul Masterclass-ului de canto clasic de la Sibiu, Ediția a XIX-a. Programul cuprinde arii celebre, lieduri și alte piese vocale, desprinse din creațiile unor compozitori, precum Mozart, Händel, Bach, Schubert, Caudella, Giordano etc.
Intrarea la eveniment este liberă.

La Focus in the Park, sâmbătă e zi de rock. Omul cu Șobolani și Alternosfera sunt capetele de afiș ale zilei.

Alte idei, pentru ziua de duminică, 27 august.

Duminică, 27 august, o nouă zi de ateliere în Muzeul ASTRA, între orele 11:00 și 17:00. Confecționarea instrumentarului casnic și agricol folosit în grădina urbană la gospodăria din Poiana Perișani (jud. Vâlcea). Animații/scenarii culturale care ilustrează personaje importante din lumea rurală în perioada secolelor XIX -XX, la școala din Ticera. Arheologie experimentală, la fierăria funcțională din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Foto Muzeul ASTRA

La orele 11:00, la Teatrul Gong, este programat din nou spectacolul „Sarea-n bucate”.

Dacă ajungeți duminică, 27 August, între orele 10:00 – 14:00, în localitatea Nou (comuna Roșia), aici se desfășoară evenimentul Hai la Nou! Veți putea savura povești și bunătăți tradiționale, veți putea vizita micuța localitate medievală sau învăța meserii vechi de la meșteșugari.

Localitatea Nou. Foto organizatori

În Rășinari, o nouă zi a ,,Festivalului Brânzei și al Țuicii” începe la orele 10:00, cu vizitarea standurilor. La orele 13:00, Pregătire ,,Cocoloș cu brânză – Bulzul Festivalului 2023”, produs tradiţional pentru degustat din specialitatea festivalului. Puteți vedea obiceiuri pastorale la Rășinari, iarmai multe ansambluri și soliști vor întreține atmosfera. Spectacol oferit de Ansamblul Căluşerii a Căminului Cultural din Rășinari. Grupul Vocal al Reuniunii Mărginenilor coordonat de Rodica Popa Comaniciu, Ansamblul Dor de la Băbeni și Fluierașii de la Jina. Program oferit de grupurile vocale Doruri sibiene și Mlădițe sibiene coordonate de Izabela Tomiță. Ansamblul de la Polovragi, Ansamblul de la Vaideeni, Ansamblul de la Șoimuș, Ansamblul Doina Bistrei din Zăvoi.

La orele 17:30 va avea loc un Spectacol oferit de Nicoleta Voica. Cânt și joc Ansamblul Măgura din Codlea, Brașov si Ansamblul Vasile Lucaciu – Sisești de la Maramureș. Spectacol oferit de Ansamblul Căluşerii al Căminului Cultural din Rășinari cu invitații. La orele 20:00, un Recital oferit de Doinel Handorean cu formația. Seara se va încheia cu un foc de tabără cu participarea Grupului de Dansatori Rășinăreni.

Una dintre activitățile ce devin tradiție la festivalul din parcul Sub Arini este Pedalăm la Focus in the Park cu Biciclete Cochete!!! Doamnele și domnișoarele sunt așteptate aici începând cu orele 15:30. La orele 16:00 va fi plecarea pe pista de biciclete până la Stadionul Municipal Sibiu, str Nicolae Olahus, intrare pe pista de biciclete de pe str. Calea Dumbravii până la Gradina Zoologică și retur pe pista de biciclete până în parcul Sub Arini.

Biciclete Cochete, ediția 2022. Foto Sibiu 100%

Duminică, în ultima zi de festival, concertele pe main stage se vor încheia cu un regal muzical de excepție, The Monojacks și Filarmonica de Stat Sibiu.

La SALA OGLINZILOR, Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu, duminică, orele 17:00 – 18:30, veți putea asculta un alt concert de canto clasic. Acesta reprezintă punctul culminant al reprezentațiilor lirice, organizate la finalul Masterclass-ului de canto clasic de la Sibiu, Ediția a XIX-a, 2023.Intrarea la eveniment este liberă.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ/FOTO: Accident grav cu 7 victime în Vâlcea. Trafic blocat complet spre și dinspre Sibiu

Şapte persoane, între care şi trei minori, au ajuns la spital, duminică seara, în urma coliziunii a două maşini,...

Publicitate

Cele mai citite
Cristina Voicuhttp://www.sibiu100.ro
https://sibiu100.ro/wp-content/uploads/2022/11/cristina-voicu-jpg.webp

Ultimul weekend din luna august se anunță încărcat de evenimente. Dacă nu sunteți în concediu, la mare sau la munte, ar putea fi utile recomandările noastre pentru petrecerea timpului liber.

Așa cum v-am obișnuit, recomandările noastre încearcă să țină cont de cât mai multe dintre posibilitățile de divertisment la sfârșit de săptămână. Vom avea din nou acțiuni care depășesc intervalul clasic, de vineri până duminică.

De la fier la lemn, până la lut și fir de lână!– este denumirea unui eveniment organizat în Muzeul ASTRA, în perioada 24 – 27 august, între orele 11:00 și 17:00. Veți putea participa la șapte tipuri de ateliere meșteșugărești, în opt locuri din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului. Acestea fac parte din Animă ASTRA!, un proiect cultural care apropie meșteșugul de lumea contemporană și viața de la oraș.

Foto Muzeul ASTRA

Recomandări pentru ziua de vineri, 25 august.

Atelierele de vineri, 25 august, sunt dedicate olăritului și confecționării obiectelor utilitare din ceramică, la gospodăriile de olari Oboga (jud. Olt) și Gospodăria din Horezu (jud. Vâlcea). Găleșoaia (jud. Gorj). La gospodăria Găleșoaia Nouă (jud. Gorj), meșterii vor ilustra metode de ardere într-un cuptor tradițional. Tot vineri, puteți participa la ateliere de croitorie, croșetat, confecționat obiecte din pâslă, la gospodăria din Săpânța (Maramureș).

Despre confecționarea instrumentarului casnic și agricol folosit în grădina urbană, aflați la gospodăria din Poiana Perișani (jud. Vâlcea). Pasionații de arheologie experimentală, sunt așteptați la fierăria funcțională din muzeu. Vor avea loc nimații/scenarii culturale care ilustrează personaje importante din lumea rurală în perioada secolelor XIX – XX, la școala din Ticera.

De vineri până duminică, festival al lavandei în Piața Mică

De vineri până duminică, între orele 10:00 – 21:00, Piața Mică va mirosi a lavandă. Lavanda Fest, un festival ajuns în țară la ediția cu numărul 20, se desfășoară pentru prima dată și la Sibiu. Peste 50 de artizani și producători de lavandă din toată țara vă așteaptă aici să vă bucurați de creațiile lor.

Festivalul Gastronomic al Romilor, ediția a VII-a, se va desfășura în Sibiu, în perioada 25 – 27 august, între orele 15:00 și 21:00. Adresa: Str. Rampa Ștefan cel Mare, Sibiu.

Recomandările noastre includ concertele din Parcul Sub Arini sau noi premiere cinematografice

Ediția aniversară a festivalului Focus in the Park a început ieri, în parcul Sub Arini. Pe cele 5 scene vor urca o mare parte din artiștii ce au concertat în edițiile anterioare. Vineri e ziua în care concertează Subcarpați, una dintre trupele cu cele mai numeroase prezențe la acest festival. Alături de Subcarpați, vineri vor mai concerta Coma, Snails, Bogdan Simion și Lăutarii de Mătase, alți DJ și artiști. Găsiți programul exact pe pagina evenimentului.

La cinematografele din mall-urile sibiene, vinerea aceasta vor avea premierele trei noi produții. Din 25 august puteți vedea Represalii: Cursa morții, un film cu Liam Neeson, Embeth Davidtz, Jack Champion, Matthew Modine. Tot vineri, vor rula în premieră două filme de animație: Mâț și Chiț: Spioni Blană și Flecăreții – Aventuri cu Pettson și Findus.

Ce să faceți sâmbătă, 26 august.

Vă invităm să începeți ziua de sâmbătă dăruind cât de puțin pentru o cauză nobilă. O familie inimoasă din Sibiu, împreună cu prietenii, organizează, între orele 10 și 14, un Bazar Caritabil, în curtea Școlii Speciale de lângă Biblioteca ASTRA. Puteți achiziționa de aici cărți, jocuri, jucării, îmbrăcăminte și încălțăminte pentru copii, decorațiuni. Toate fondurile ce se vor strânge vor fi donate Hospice-ului de copiii din cadrul Asociației Carl Wolff din Sibiu. Pentru îngrijirea copiilor din Hospice, sunt necesare sume mari de bani pentru aparatele medicale la care sunt conectați copiii, pentru scutece, medicamente, și pentru facturile curente de utilități.

Foto organizatori

La Teatrul Gong, de la orele 11:00, cei mici se pot bucura de o nouă reprezentație a spectacolului „Sarea-n bucate”. Acesta este o adaptare după basmul cules de Petre Ispirescu, în regia Mihaelei Grigoraș. Spectacolul este recomandat copiilor cu vârsta peste 3 ani.

Biletele sunt puse în vânzare online prin teatrulgong.ro sau la sediul Teatrului, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00 sau duminica între orele 10:00 și 14:00. Mai multe detalii despre bilete și acces, dar și condițiile de modificare a biletelor flexibile, puteți găsi în regulamentul afișat pe teatrulgong.ro.

De la fier la lemn, până la lut și fir de lână!

În Muzeul ASTRA, puteți participa din nou la atelierele meșteșugărești din cadrul evenimentului De la fier la lemn, până la lut și fir de lână! Olăritul și confecționarea obiectelor utilitare din ceramică la gospodăriile de olari Oboga (jud. Olt), Găleșoaia (jud. Gorj), și la Gospodăria din Horezu (jud. Vâlcea). Confecționarea instrumentarului casnic și agricol folosit în grădina urbană, la gospodăria din Poiana Perișani (jud. Vâlcea). Animații/scenarii culturale, în zona gospodăriei de olar Oboga (jud. Olt). Arheologie experimentală, la fierăria funcțională din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Tot aici, în zona Etno-Tehno-Parc, va avea loc sâmbătă, orele 16:00, un Concert EducativMuzeul ASTRA, zona Etno-Tehno-Parc. Vor interpreta Povestea Mariei Tănase – melodii culese de Harry Brauner” suflătorul Călin Han și actrița/storyteller, Petra-Rada Constantinov.Spectacolul este bazat pe povestea Mariei Tănase, scrisă de Cristina Andone în cartea „Nesupusele”. Participarea se face în baza biletului de intrare sau a abonamentului anual la Muzeul ASTRA.

Între recomandările noastre este și ”Festivalul Brânzei și al Țuicii”, din Rășinari

Comuna Rășinari este gazda celei de-a XX-a ediții a ,,Festivalului Brânzei și al Țuicii”. Acesta se va desfășura sâmbătă și duminică, pe Valea Ștezii. Pe parcursul celor două zile de festival va avea loc târgul de produse tradiționale. Aici veți putea gusta începând cu orele 10:00 produse tradiţionale specifice Mărginimii Sibiului, brânzeturi, tocană de oaie la ceaun, cocoloș cu brânză sau pastramă. Programul artistic debutează sâmbătă, orele 13:30 cu Grupul Folcloric Nunta Ciobănească. La orele 14:00 va avea loc un spectacol oferit de Ansamblul Călușerii al Căminului Cultural din Rășinari, Fluierașii din Rășinari și invitații lor.

La orele 15:30 va fi Dechiderea Oficială a Festivalului și vizitarea standurilor de brânză și țuică. Pe scenă vor urca Ansamblul Nedeea de la Novaci și Ansamblul Liviu Dafinescu de la Baia de Fier, Grupul vocal Floare de Bujor de la Gura Rîului. Veți putea vedea și interpreții Melania Gijulete, Cătălin Dudaș, Victorina Stan și Maria Oancea. Alături de ei, Ansamblul Junii Petrilei, din Petrila, Ansamblul Ciuleandra, din Topoloveni, Ansamblul Șureanca de la Șura Mică și Ansamblul Rabsozii Văii Mureșului din Harghita. La orele 19:30, va fi un recital cu Adina Roșca și Cătălin Doinaș.

Iubitorii de canto clasic pot urmări sâmbătă, între orele 18:30 – 19:30, un concert tematic la Biserica Romano-Catolică a Ursulinelor. Evenimentul deschide seria concertelor organizate la finalul Masterclass-ului de canto clasic de la Sibiu, Ediția a XIX-a. Programul cuprinde arii celebre, lieduri și alte piese vocale, desprinse din creațiile unor compozitori, precum Mozart, Händel, Bach, Schubert, Caudella, Giordano etc.
Intrarea la eveniment este liberă.

La Focus in the Park, sâmbătă e zi de rock. Omul cu Șobolani și Alternosfera sunt capetele de afiș ale zilei.

Alte idei, pentru ziua de duminică, 27 august.

Duminică, 27 august, o nouă zi de ateliere în Muzeul ASTRA, între orele 11:00 și 17:00. Confecționarea instrumentarului casnic și agricol folosit în grădina urbană la gospodăria din Poiana Perișani (jud. Vâlcea). Animații/scenarii culturale care ilustrează personaje importante din lumea rurală în perioada secolelor XIX -XX, la școala din Ticera. Arheologie experimentală, la fierăria funcțională din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Foto Muzeul ASTRA

La orele 11:00, la Teatrul Gong, este programat din nou spectacolul „Sarea-n bucate”.

Dacă ajungeți duminică, 27 August, între orele 10:00 – 14:00, în localitatea Nou (comuna Roșia), aici se desfășoară evenimentul Hai la Nou! Veți putea savura povești și bunătăți tradiționale, veți putea vizita micuța localitate medievală sau învăța meserii vechi de la meșteșugari.

Localitatea Nou. Foto organizatori

În Rășinari, o nouă zi a ,,Festivalului Brânzei și al Țuicii” începe la orele 10:00, cu vizitarea standurilor. La orele 13:00, Pregătire ,,Cocoloș cu brânză – Bulzul Festivalului 2023”, produs tradiţional pentru degustat din specialitatea festivalului. Puteți vedea obiceiuri pastorale la Rășinari, iarmai multe ansambluri și soliști vor întreține atmosfera. Spectacol oferit de Ansamblul Căluşerii a Căminului Cultural din Rășinari. Grupul Vocal al Reuniunii Mărginenilor coordonat de Rodica Popa Comaniciu, Ansamblul Dor de la Băbeni și Fluierașii de la Jina. Program oferit de grupurile vocale Doruri sibiene și Mlădițe sibiene coordonate de Izabela Tomiță. Ansamblul de la Polovragi, Ansamblul de la Vaideeni, Ansamblul de la Șoimuș, Ansamblul Doina Bistrei din Zăvoi.

La orele 17:30 va avea loc un Spectacol oferit de Nicoleta Voica. Cânt și joc Ansamblul Măgura din Codlea, Brașov si Ansamblul Vasile Lucaciu – Sisești de la Maramureș. Spectacol oferit de Ansamblul Căluşerii al Căminului Cultural din Rășinari cu invitații. La orele 20:00, un Recital oferit de Doinel Handorean cu formația. Seara se va încheia cu un foc de tabără cu participarea Grupului de Dansatori Rășinăreni.

Una dintre activitățile ce devin tradiție la festivalul din parcul Sub Arini este Pedalăm la Focus in the Park cu Biciclete Cochete!!! Doamnele și domnișoarele sunt așteptate aici începând cu orele 15:30. La orele 16:00 va fi plecarea pe pista de biciclete până la Stadionul Municipal Sibiu, str Nicolae Olahus, intrare pe pista de biciclete de pe str. Calea Dumbravii până la Gradina Zoologică și retur pe pista de biciclete până în parcul Sub Arini.

Biciclete Cochete, ediția 2022. Foto Sibiu 100%

Duminică, în ultima zi de festival, concertele pe main stage se vor încheia cu un regal muzical de excepție, The Monojacks și Filarmonica de Stat Sibiu.

La SALA OGLINZILOR, Forumul Democrat al Germanilor din Sibiu, duminică, orele 17:00 – 18:30, veți putea asculta un alt concert de canto clasic. Acesta reprezintă punctul culminant al reprezentațiilor lirice, organizate la finalul Masterclass-ului de canto clasic de la Sibiu, Ediția a XIX-a, 2023.Intrarea la eveniment este liberă.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ/FOTO: Accident grav cu 7 victime în Vâlcea. Trafic blocat complet spre și dinspre Sibiu

Şapte persoane, între care şi trei minori, au ajuns la spital, duminică seara, în urma coliziunii a două maşini,...

Știri pe același subiect