10.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

O minoră de 11 ani a plecat marți la școală și nu s-a mai întors acasă

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

O minoră de 11 ani, care marți a plecat la școală, este de negăsit. Copila nu a mai revenit acasă de la cursuri,iar părinții au anunțat Poliția.
Marți seara în jurul orei 22.20, mama unei minore în vârstă de 11 ani a sesizat prin 112 Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu cu privire la faptul că, marți dimineața, în jurul orei 6.30, fiica sa, Aliman Monica Adriana, domiciliată în municipiul Mediaș, a plecat de acasă la școală, iar după terminarea orelor de curs nu s-a mai întors acasă.
Copila are aproximativ 1,60-1,65 metri înălțime, 45 de kilograme, ochi căprui, păr negru, fir drept, lung, faţă ovală.
Aceasta purta o geacă de culoare neagră, pantaloni de trening de culoare neagră, pantofi sport de culoare roșie. Minora prezintă o cicatrice postoperatorie, degetul arătător de la mâna stângă fiind amputat de la nivelul falangei.
Persoanele care pot oferi informații cu privire la această minoră sunt rugate să apeleze 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Ministerul Sănătăţii: Se lucrează la o strategie care să limiteze trimiterea pacienţilor de la stat la privat

Ministerul Sănătății a transmis că se ocupă de elaborarea unei strategii pentru a limita trimiterea pacienților de la unitățile...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect