13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

FOTO Poliția Sibiu caută un bărbat surprins de camerele video într-un magazin, după ce a furat un telefon

Cele mai citite

Un bărbat aflat la cumpărături într-un magazin de pe str. 9 mai este căutat de poliție pentru că a furat un telefon mobil. Bărbatul fost surprins de camerele video la scurt timp după ce a furat telefonul, iar poliția cere ajutorul sibienilor pentru a-l identifica.

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu solicită sprijinul cetăţenilor în vederea identificării unei persoane bănuite de săvârșirea unei infracțiuni furt, faptă comisă într-un magazin din municipiul Sibiu.

După cum precizează polițiștii, fapta a fost sesizată de victima furtului, o femeie care a anunțat Poliția Sibiu că, pe 22 martie, în timp ce se afla în magazinul respectiv, în jurul orei 15.30, bărbatul i-ar fi furat din poșetă telefonul mobil.

Polițiștii au deschis un dosar penal și au solicitat magazinului imaginile de pe camerele video amplasate în magazin. Descrierea făcută de poliție arată că este vorba despre o persoană de 45 – 50 de ani, îmbrăcat într-o salopetă de lucru gri, jachetă roșie, cu pantofi sport de culoare roșie.

Cetățenii care pot oferi informaţii cu privire la această persoană sunt rugați să contacteze telefonic polițistul de caz, agent șef de poliție Curtean Vasile, telefon 0269/208458, Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Transfăgărăşanul ar putea fi deschis tot anul

Reprezentanții judeţelor Sibiu şi Argeș au discutat cu guvernații posibilitatea ca Transfăgărăşanul să rămână deschis circulaţiei pe tot parcursul...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect