fbpx
Acum citesti:
„Vă vedem” alături de magistrați
Intreg articolul 1 minute de lectura

„Vă vedem” alături de magistrați

Aproximativ 50 de sibieni din comunitatea „Vă vedem” au fost astăzi, 25 februarie, alături de magistrați printr-un protest de susținere. Aceștia s-au adunat în fața Tribunalului în jurul orei 11:30 și timp de 15 minute fie au aplaudat, fie au strigat „Cinste lor, cinste magistraților!”. Cei prezenți au spus că îi consideră curajoși pe magistrații din Sibiu și că-i vor susține în a-și spune nemulțumirile cu privire la Ordonanța 7, cea care modifică legile justiției și care a fost aprobată de Guvern și publicată în Monitorul Oficial.

Pe pancarte au afișat mesaje precum „Tot ceea ce este nevoie pentru ca răul să câștige este ca oamenii buni să nu facă nimic”, „Toți pentru justiție”, „Susțin protestul magistraților/susțin valorile europene” sau „Respect”.

Vă reamintim că vineri, 22 februarie, magistrații sibieni au protestat ieșind în fața Tribunalului Sibiu, de asemenea, timp de 15 minute, pentru a anunța că nu sunt de acord cu modificările aduse legilor justiției. Comunitatea „Vă vedem” anunță că protestele de susținere vor avea loc în fiecare zi, de la ora 11:30.

Va vedem 1
Va vedem 2
Va vedem

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.