11.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 26, 2024

Dezvăluiri despre pacienții din Spitalul Județean Sibiu: „Nu mor de COVID, mor de clostridium, mor asfixiați, mor sedați”

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Dezvăluiri cutremurătoare făcute de un cadrul medical angajat al Spitalului Județean de Urgență Sibiu scot la iveală practici greu de imaginat pentru un spital dintr-o țară europeană. Mărturisirile au fost publicate de Turnul Sfatului iar reprezentanții spitalului nu au oferit explicații, până în acest moment, acuzațiilor aduse.

„Acești oameni trebuie răzbunați. Aceste decese trebuie răzbunate prin aflarea adevărului. Măcar alții și alții să nu pățească la fel. De undeva trebuie să se înceapă” spune un asistent din Spitalul Județean Sibiu, în dezvăluirile sale făcute jurnaliștilor de Turnul Sfatului.

Am decis să mediatizăm acest articol din respect pentru curajul pe care asistentul l-a avut și pentru decizia colegilor noștri de a publica aceste dezvăluiri. Din respect pentru sibieni, pentru cei care și-au pierdut viața chiar dacă mai aveau o șansă, pentru familiile îndurerate. Poveștile publicate de Turnul Sfatului împreună cu fotografiile cumplite, aproape de neimaginat, care dovedesc cât de animalic este tratamentul pe care Spitalul Județean Sibiu îl aplică pacienților COVID-19, trebuie cunoscute de toată lumea și, în special, de cei care pot investiga aceste fapte și, obligatoriu, le pot opri.
Acuzația cea mai gravă pe care o face persoana care a decis să vorbească deschis, angajat fiind al secției ATI COVID-19 din SCJUS, este legată de terapia pe care pacienții o primesc, una bazată aproape exclusiv pe sedarea excesivă a acestor pacienți care pur și simplu nu-și mai găsesc resursele necesare pentru a se lupta pentru viața lor.

„Nu am văzut pe nimeni intubat care să fie apoi detubat la ATI Sibiu.”, spune asistentul despre singura strategie terapeutică din ATI-ul sibian. „Mi s-a spus să mărim sedarea la maxim și să-i mai băgăm și Midazolam, pe lângă Propofol și Fentanyl. Sunt convinsă că acea femeie a murit de vie. Și altă femeie, și alți bărbați. Ei practic nu mor de COVID, mor de clostridium, mor asfixiați, mor sedați”, mai mărturisește anonimul angajat al spitalului, care a decis să vorbească liber despre tortura care se petrece în această unitate medicală.

Procurorii au deschis dosar penal pentru omor în cazul dezvăluirilor din secția ATI COVID de la Spitalul Județean Sibiu

Publicitate


Dar sunt și alte fapte pe care asistentul le relatează, la fel de grave: legarea pacienților până când ajung să-și facă răni de la pansamente, absența medicilor din zona roșie, pentru a supraveghea pacienții COVID, abandonarea inexplicabilă a bolnavilor care ajung să nu-și mai facă necesitățile fiziologice, să se alimenteze sau să-și trateze bolile cronice.
ULTIMA ORĂ: Spitalul Județean a transmis propriul punct de vedere referitor la aceste acuzații. Ei confirmă că pacienții din ATI sunt legați de pat!
Citiți în întregime pe pe turnulsfatului.ro dezvăluirile făcute în legătură cu numărul uriaș de decese din Spitalul Județean de Urgență Sibiu.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Regele Charles este „foarte bolnav”. Starea monarhului este gravă, iar planurile de înmormântare sunt în curs de desfășurare

În timp ce mai multe surse au declarat că Regele Charles este optimist în ceea ce privește starea sa...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect