9.1 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 27, 2024

FOTO/VIDEO: Grindină și descărcări eletrice în Sibiu. Cod galben până mâine dimineață

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

De la ora 10:00 Sibiul se află în cod galben de instabilitate atmosferică, temporat accentuată. Codul rămâne valabil până în dimineața zilei de 4 iulie la ora 3:00. În intervalul menționat, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin intensificări ale vântului, vijelii, averse torențiale, frecvente descărcări electrice și grindină. Cantitățile de apă vor depăși 25 l/mp și pe arii restrânse 40…50 l/mp.
Este bine de știut însă, că în județele Brașov, Covasna, Harghita, precum și zona de munte a județului Mureș, este cod portocaliu până în 4 iulie la ora 3:00. Sunt anunțate perioade cu intensificări puternice ale vântului (rafale de
peste 80…100 km/h), vijelii, grindină de dimensiuni medii și mari, frecvente descărcări electrice și averse torențiale. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, se vor înregistra cantități de apă ce vor depăși 40 l/mp și izolat 50…70 l/mp.
Meteorologii spun că, în funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări de vreme severă imediată.
De când codurile ies din vigoare, instabilitatea atmosferică va continua până la ora 10:00 în estul și sud-estul regiunii acolo unde vor mai fi manifestări de instabilitate atmosferică: averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului, grindină.


Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Duminica Floriilor. Tradiții și însemnătate. Cum petrec Întâmpinarea Domnului sătenii din Sebeșu de Jos

Mai sunt câteva zile până la sărbătoarea Sfintelor Paști. Duminica aceasta, 28 aprilie, creștinii ortodocși sărbătoresc Duminica Floriilor sau...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect