7.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 26, 2024

A început prima etapă a Programului ”Rabla pentru Electrocasnice” de iarnă, de obținere a voucherelor

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Prima etapă de solicitare a voucherelor din aplicaţia informatică dedicată Programului ”Rabla pentru Electrocasnice” a început vineri, la ora 10:00, anunţă Administraţia Fondului pentru Mediu.
Bugetul alocat acestei etape este de 14 milioane lei, iar de vineri dimineaţa persoanele fizice vor avea posibilitatea să intre în contul de utilizator creat şi să genereze vouchere aferente categoriei de electrocasnice dorite.
Acestea sunt de: 400 de lei pentru maşini de spălat rufe, inclusiv cu uscător având cel puţin noua clasa energetică C; 400 de lei pentru maşini de spălat vase având cel puţin noua clasă energetică D; 400 de lei pentru frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare având cel puţin noua clasă energetică E.
Voucherele se pot genera până pe 2 decembrie 2021, ora 23:59, sau până la epuizarea bugetului alocat acestei etape. (AGERPRES)

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Bronz și calificare la barajul pentru Olimpiada Internațională de Informatică pentru un elev din Mediaș

Rezultat excepțional pentru învățământul din Mediaș, un elev al Școlii Naționale de Gaz obținând o performanță remarcabilă.O medalie de...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect