14.1 C
Sibiu
vineri, mai 3, 2024

Bătălia Cărților 2020 și-a desemnat câștigătorii, la Mediaș

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

În perioada martie – octombrie 2020, Primăria Municipiului Mediaș, prin Direcția Municipală pentru Cultură, Sport, Turism și Tineret a organizat concursul național de lectură ’’Bătălia Cărților’’. În acest an concursul s-a desfășurat pe trei grupe: copii (11-13 ani), adolescenți (14-18 ani) și adulți.

Participanții la acest proiect au avut de citit o listă de cărți agreată pentru fiecare categorie de vârstă și au întocmit câte o fișă de lectură pentru fiecare carte în parte. În cursul zilei de marți au fost oferite și premiile pentru câștigători. Astfel, la grupa copii premiile au fost următoarele: Cititorul anului – Inache Adelina, Cea mai bună fișă de lectură – Toderici Victor, Cea mai bună pleadoarie pentru cartea preferată – Gavrilă Iosua, Premiul pentru înțelegerea textului – Fântână Vlad și Cea mai reușită prezentare – Pîntea Briana.
La categoria adolescenți premiile au fost următoarele: Cititorul anului – Luca Alexia, Cea mai bună fișă de lectură – Budiu Teodora și Cea mai bună pleadoarie pentru cartea preferată – Czika Ștefania. Biriș Remus, Boariu Maria, Dobrin Gabriela și Pătrășcoiu Ioana sunt cei 4 finaliști din cadrul grupei Adulți.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Fără permis, un sibian s-a răsturnat cu motocicleta pe strada Nicolae Teclu

Un sibian de 28 de ani, fără permis, a fost rănit după ce s-a răsturnat cu motocicleta pe carosabil,...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect