22.3 C
Sibiu
duminică, aprilie 28, 2024

FOTO TIR distrus în totalitate de un incendiu în zona Lazaret

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Un TIR a ars în întregime, miercuri dimineața în jurul orei 2, în urma unui incendiu produs pe Valea Oltului.

Publicitate

Miercuri dimineața în jurul orei 2, pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au fost alertați prin apel unic pe numărul unic de urgență 112 despre producerea unui incendiu la un TIR, în afara localității Lazaret, pe Drumul Național 7.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD. La sosirea pompierilor incendiul se manifesta generalizat la întreg TIR-ul încărcat cu materiale textile. Preț de câteva ore, pompierii militari sibieni au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului. În urmă cu puțin timp, incendiul a fost lichidat. TIR-ul a ars în totalitate.

Publicitate

“Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic produs de supraîncălzirea anvelopelor din partea din spate a autovehiculul ca urmare a unei defecțiuni la sistemul de frânare. Nu au fost victime”, a spus Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

FOTO – ISU Sibiu

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: S-a deschis bazinul de înot din Mediaș. Este singurul bazin de înot didactic din județul Sibiu

Bazinul de înot din Mediaș, din cartierul Vitrometan, și-a deschis porțile în cursul zilei de sâmbătă.Municipalitatea medieșeană, în parteneriat...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect