2.3 C
Sibiu
marți, martie 19, 2024

Începe campania “Îmbrățișează-i pe cei nevoiași”

Cele mai citite

“Îmbrățișează-i pe cei nevoiași” este campania care a ajutat mii de persoane în ultimii ani înaintea Sărbătorilor de Iarnă. Și în 2021 campania și-a propus să sprijine persoanele aflate în dificultate.
Sub motto-ul „Dăruind, vom dobândi fericire și pace în suflet!”, Asociația “Primește și Dăruiește” în colaborare cu Centrul Bisericesc „Sfântul Nectarie” Mediaș organizează cea de-a patra ediție a campaniei umanitare “Îmbrățișează-i pe cei nevoiași”, care este un gest firesc de solidaritate față de persoanele aflate în dificultate.
Campania se adresează persoanelor nevoiașe care provin din familii cu o situaţie materială precară din municipiul Mediaș, satul aparținător Ighișul Nou, orașul Copșa Mică, precum și din localitățile Târnava, Dârlos și Ațel (copii şi adulţi deopotrivă).
Timp de două luni de zile, în perioada 14 octombrie-14 decembrie, medieșenii pot dona alimente neperisabile, precum și produse de igienă: periuță și pastă de dinți, săpun sau șampon, într-unul din punctele cheie ale campaniei.
În alte 16 locații vor fi amplasate urne pentru cei care doresc să ajute financiar cu orice sumă de bani. Acțiunea este destinată și secțiilor de Neonatologie și Pediatrie din Spitalul Municipal Mediaș, astfel că medieșenii pot dona scutece, lapte praf, șampon sau șervețele umede.
“Mă bucur să vă anunț că începem a cincea ediție a campaniei umanitare “Îmbrățișează-i pe cei nevoiași”, prin care aducem un zâmbet pe chipul celor nevoiași și o mică alinare în sufletele lor, adesea triste și lipsite de speranță. Vă invităm și de această dată alături de noi, pentru că doar împreună reușim să facem lucruri mari. Știți deja, este important să ne mobilizăm cu toții, să oferim o mână de ajutor, dar nu în ultimul rând o îmbrățișare. Pentru că îmbrățișarea nu este doar cea fizică și este tot o formă de ajutor”, a declarat Dăbăcan Daniel, președintele „Asociației Primește și Dăruiește”.

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni. Anunțul transmis de ANM

Vremea se va răci în toate regiunile în următoarele două zile, urmând ca, până la finalul acestei săptămâni, temperaturile...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect