Connect with us

Judeţ

Începe campania “Îmbrățișează-i pe cei nevoiași”

Avatar

Publicat

pe

“Îmbrățișează-i pe cei nevoiași” este campania care a ajutat mii de persoane în ultimii ani înaintea Sărbătorilor de Iarnă. Și în 2021 campania și-a propus să sprijine persoanele aflate în dificultate.

Sub motto-ul “Dăruind, vom dobândi fericire și pace în suflet!”, Asociația “Primește și Dăruiește” în colaborare cu Centrul Bisericesc “Sfântul Nectarie” Mediaș organizează cea de-a patra ediție a campaniei umanitare “Îmbrățișează-i pe cei nevoiași”, care este un gest firesc de solidaritate față de persoanele aflate în dificultate.

Campania se adresează persoanelor nevoiașe care provin din familii cu o situaţie materială precară din municipiul Mediaș, satul aparținător Ighișul Nou, orașul Copșa Mică, precum și din localitățile Târnava, Dârlos și Ațel (copii şi adulţi deopotrivă).

Timp de două luni de zile, în perioada 14 octombrie-14 decembrie, medieșenii pot dona alimente neperisabile, precum și produse de igienă: periuță și pastă de dinți, săpun sau șampon, într-unul din punctele cheie ale campaniei.

PUBLICITATE

În alte 16 locații vor fi amplasate urne pentru cei care doresc să ajute financiar cu orice sumă de bani. Acțiunea este destinată și secțiilor de Neonatologie și Pediatrie din Spitalul Municipal Mediaș, astfel că medieșenii pot dona scutece, lapte praf, șampon sau șervețele umede.

“Mă bucur să vă anunț că începem a cincea ediție a campaniei umanitare “Îmbrățișează-i pe cei nevoiași”, prin care aducem un zâmbet pe chipul celor nevoiași și o mică alinare în sufletele lor, adesea triste și lipsite de speranță. Vă invităm și de această dată alături de noi, pentru că doar împreună reușim să facem lucruri mari. Știți deja, este important să ne mobilizăm cu toții, să oferim o mână de ajutor, dar nu în ultimul rând o îmbrățișare. Pentru că îmbrățișarea nu este doar cea fizică și este tot o formă de ajutor”, a declarat Dăbăcan Daniel, președintele „Asociației Primește și Dăruiește”.

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ad
Ad
PUBLICITATE
PUBLICITATE

DELGAZ

Subiecte

ULTIMA ORĂ