Connect with us

Fapt Divers

FOTO Un saivan a fost distrus de un incendiu, la Mohu. La Răşinari focul a izbucnit în camera unei case

Avatar

Publicat

pe

Pompierii sibieni au intervenit, marţi, pentru stingerea a două incendii produse în judeţ. Un saivan a fost distrus de flăcări în zona localităţii Mohu, iar în Răşinari camera unei locuinţe a fost cuprinsă de un incendiu.

Primul incendiu s-a produs în afara localității Mohu, la un saivan unde erau depozitați mai mulți baloți de fân. Pompierii sibieni au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă și un echipaj SMURD. Din fericire, nu au fost înregistrate victime și nici animale suprinse în interiorul saivanului.

Focul a distrus saivanul în totalitate pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătraţi, aproximativ 160 de baloți de fân. Potrivit ISU Sibiu, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de folosirea intenționată a sursei de aprindere.

Cel de-al doilea incendiu a izbucnit la o cameră a unei case din localitatea Rășinari. Două echipaje de pompieri militari cu autospeciale de stingere și un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Sibiu au intervenit rapid pentru stingerea focului.

PUBLICITATE

La sosirea salvatorilor sibieni, incendiul se manifesta mocnit cu degajare de fum în camera imobilului. În urma incendiului a ars mobilierul din camera de aproximativ 30 de metri pătraţi și au fost deteriorați pereții. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al supraîncălzirii sobei pe lemne. Nu au fost semnalate victime.

FOTO: ISU Sibiu

Incendiu casa Rasinari 1
Incendiu casa Rasinari
Incendiu saivan Mohu 1
Incendiu saivan Mohu 2

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ad
Ad
PUBLICITATE
PUBLICITATE

DELGAZ

Subiecte

ULTIMA ORĂ