Connect with us

Fapt Divers

O tânără care a plecat de la şcoală şi nu s-a mai întors acasă este căutată de familie şi poliţie

Avatar

Publicat

pe

Poliţiştii sibieni caută o tânără în vârstă de 15 ani, care a plecat de la școală fără a se mai întoarce acasă. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la descoperirea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Luni seara, polițiștii sibieni au fost sesizați de către o femeie despre faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 5.15, fiica sa minoră, Golea Ioana Maria, în vârstă de 15 ani, a plecat de acasă, din satul Giacăș, comuna Alma, la școală, în municipiul Mediaș, unde a stat la cursuri până la ora 9, după care a plecat de la şcoală

Tânăra are 1,50 metri înălţime, 65 de kilograme, ochi căprui, păr negru, fir drept, lung. În momentul plecării, minora purta o geaca de fâș de culoare gri, pantaloni de tip colant de culoare neagră, o bluză neagră fără model și o pereche de bocanci de culoare maro. Nu se cunosc eventuale semne particulare.

Persoanele care pot oferi informaţii despre această tânără sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

PUBLICITATE

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ad
Ad
PUBLICITATE
PUBLICITATE

DELGAZ

Subiecte

ULTIMA ORĂ