5.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

FOTO 4 răniţi după un impact violent între două autoturisme în Cristian

Cele mai citite

4 persoane au fost transportate la spital în urma unui accident rutier produs vineri după amiaza, pe Drumul Naţional 1, în zona Cristian.
Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat ca un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Răşinari, în timp ce conducea un autoturism a pătruns de pe un drum secundar în Drumul Naţional şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Sibiu de către un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Sibiel.
Impactul a fost violent, 4 persoane fiind rănite. Pentru acordarea primelor îngrijiri medicale victimelor au intervenit trei echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, un echipaj de la Descarcerare şi un echipaj de pompieri.
Doi dintre răniţi erau blocaţi într-un autoturism, fiind nevoie de intervenţia echipajului de la Descarcerare. Echipele de prim ajutor au acordat asistenţă medicală celor 4 persoane rănite, trei bărbaţi şi o femeie, conştiente şi policontuzionate în urma accidentului. Toate persoanele rănite au ajuns la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Sibiu pentru investigaţii suplimentare.
Poliţiştii sibieni au deschis o anchetă.
FOTO: ISU Sibiu

spot_img
spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Fetiță de 7 ani, lovită pe o trecere de pietoni din Cisnădie

O fetiță de 7 ani a fost rănită, miercuri seara, într-un accident rutier produs în Cisnădie, pe strada Grigore...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect