20.8 C
Sibiu
duminică, mai 5, 2024

FOTO Un TIR s-a răsturnat peste un autoturism în zona Boița. O persoană este încarcerată

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Un TIR s-a răsturnat peste o mașină, joi dimineața, pe Drumul Național 7, în zona Boița. Mai multe echipaje de prim ajutor sunt la locul accidentului rutier.
Traficul rutier este complet blocat în aceste moment pe DN7, km 249-250, în zona localității Boița, ca urmare a producerii unui accident rutier în care este implicat un TIR și un autoturism.
Din primele cercetări efectuate la locul evenimentului s-a stabilit ca șoferul TIR-ului, un bărbat de 30 de ani din Arad, circula pe sensul Sibiu – Vâlcea iar într-o curbă ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat peste o mașină care circula din sensul opus. Acest vehicul era condus spre Sibiu de un bărbat de 54 de ani, din județul Dolj.
ISU Sibiu a intervenit cu mai multe echipaje la respectivul eveniment. Astfel, la locul accidentului se află două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, un echipaj de descarcerare și o autospecială de stingere. Din primele informații sunt implicate două persoane dintre care una este încarcerată.
„Echipajele SMURD au acordat îngrijiri medicale pentru două persoane de sex masculin, conștiente. Este vorba despre un bărbat de 30 de ani cu traumatism la coloană şi un bărbat de 54 de ani cu traumatism membru superior și atac de panică. Ambele persoane au fost transportate la UPU Sibiu”, a precizat Alina Voina, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.
FOTO: ISU Sibiu


 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Bejenaru Dorel: „Timpul și focul sunt atât prieteni, cât și dușmani”

În această perioadă, cei mai mulți oameni au concediu, sunt plecați la rude, pensiuni, case de vacanță sau stau...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect