21.2 C
Sibiu
marți, august 9, 2022

FOTO Lacrimi de emoţie şi bucurie la festivitatea de absolvire Auxila Mediaş

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Au fost momente emoţionante, vineri, atunci când promoţia 2021 a Şcolii Postliceale Auxila Mediaş a absolvit.

banner

86 de elevi de la specializările Asistent Medical Generalist și Asistent Medical de Farmacie, au luat parte la un eveniment special, cu multe lacrimi de bucurie şi momente de neuitat. Șef de promoție în acest an a fost Elena Teodora Gordiță, iar un moment deosebit în cadrul festivităţii de absolvire a fost cel în care i s-a conferit Diploma de Excelenţă celui mai „tânăr şi inimos” elev, Maria Nistor Csiki, care a absolvit Şcoala Postliceală Auxila la vârsta de 68 de ani.

În acelaşi timp, au fost premiaţi elevii care au făcut parte din Programul Apolo Plus al şcolii şi care urmează să lucreze în Germania. Cei 86 de absolvenţi de la specializările ,,Asistent medical generalist’’ şi ,,Asistent medical de farmacie’’ au răspuns prezent pentru ultima oară atunci când s-a strigat catalogul, au cântat imnul absolvenților și au depus jurământul.

„A fost un an atipic, o promoţie specială şi în acest sens şi festivitatea de premiere şi absolvire a fost specială. Pe lângă premierea şefului de promoţie am premiat şi cel mai „tânăr” absolvent al şcolii noastre, fiind premiaţi de asemenea şi elevii care au intrat în Programul Apolo Plus şi la absolvire vor lucra în Germania. Astăzi au fost multe emoţii, multe lacrimi şi ne bucurăm că am reuşit să ducem la bun sfârşit îm aceste condiţii grele o nouă promoţie de asistenţi medicali, generalist şi de farmacie”, a spus Viorel Pasc, directorul Şcolii Postliceale Auxila Mediaş.

Absolvire Promotia 2021 Scoala Postliceala Auxila Medias 1 1024x768
smart
Absolvire Promotia 2021 Scoala Postliceala Auxila Medias 2 1024x768
smart
Absolvire Promotia 2021 Scoala Postliceala Auxila Medias 3 1024x768
smart
Absolvire Promotia 2021 Scoala Postliceala Auxila Medias 4 1024x768
smart
Absolvire Promotia 2021 Scoala Postliceala Auxila Medias 5 1024x768
smart

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Ateliere de prelucrare a lemnului, în Muzeul ASTRA

Muzeul ASTRA organzează în perioada 9-12 august, între orele 10-13, 14-18, evenimentul "Copac.Lemn. Animă ASTRA!". Acesta va avea loc...
spot_img

Știri pe același subiect