6.8 C
Sibiu
marți, aprilie 23, 2024

Clinica de oftalmologie ARCADA

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite


Cea mai nouă clinică de oftalmologie din Sibiu își deschide porțile pentru pacienți, îmbinând dotările de ultimă generație cu profesionalismul echipei medicale.

  1. Cum ați început cariera în oftalmologie în Sibiu ?

 În 2002 am terminat Facultatea de Medicină la Cluj Napoca. Apoi, am efectuat rezidențiatul în specialitate la Sibiu. Am urmat stagii de pregătire în Germania, Franța și Italia. Am obținut titlul de doctor în științe medicale având ca temă chirurgia cataractei. Doresc să precizez că un rol esențial în formarea mea ca medic chirurg oftalmolog l-a avut tatăl meu, medic oftalmolog. În prezent sunt medic primar oftalmolog, șef de lucrări în cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu și coordonator  de rezidențiat în specialitatea oftalmologie.

  1. Care sunt dotările de care se vor bucura pacienții Clinicii Arcada?

Clinica dispune de aparatură modernă pentru investigarea și diagnosticarea cu precizie a afecțiunilor oculare. Avem de asemenea un modern bloc operator unde vor fi efectuate în curând operații de cataractă, chirurgia pleoapei si a conjunctivei. În incinta clinicii pacienții vor beneficia de serviciile unei optici medicale cu o gama variată de produse.

  1. Puteți să dați câteva sfaturi pentru pacienți? În ce constă un control oftalmologic și când este indicat să fie făcut ?

Pentru că o serie de afecțiuni nediagnosticate și netratate la timp pot avea consecințe grave și ireversibile asupra funcției vizuale recomand pacienților să se adreseze din timp medicului oftalmolog, chiar la cele mai ușoare simptome oculare. Există afecțiuni care evoluează silențios mult timp, iar în momentul în care apar primele simptome există deja leziuni ireversibile. Acestea pot fi depistate numai prin verificări periodice la oftalmologie. Controlul oftalmologic începe cu testarea funcției vizuale, a tensiunii intraoculare și continuă cu examinarea amănunțită a membranelor globului ocular. În funcție de situație se poate pune problema unor investigații suplimentare. Examenul oftalmologic trebuie să înceapă din primii ani de viață, fiecare vârstă având particularitățile ei.

  1. Care este mesajul pe care îl transmite conducerea Clinicii de oftalmologie Arcada, sibienilor la început de drum?

Misiunea noastră este să avem grijă de ochii dumneavoastră pentru că lumea este frumoasă și, cu siguranță, merită privită prin ochi sănătoși!
Clinica de oftalmologie Arcada Sibiu, cartierul Ștrand, strada Bârsei, nr 8, tel. 0740 095 951

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Se plombează mai multe drumuri din județul Sibiu în această săptămână

Drumuri și Poduri Sibiu continuă lucrările stabilite în cadrul Programului anual de reparații și întreținere a drumurilor județene finanțat...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect