5.7 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Sibienii au răcit mai puțin în ultima perioadă

Cele mai citite

Numărul persoanelor cu viroze respiratorii a scăzut ușor față de ultima săptămână de monitorizare a celor de la Direcția de Sănătate Publică Sibiu. De aseamenea, în această săptămâna au fost semnalate două cazuri de gripă, însă, niciunul nu a fost confirmat cu laboratorul.
În cadrul sistemului de supraveghere de rutină a infecţiilor respiratorii acute şi a gripei, la nivelul judeţului Sibiu, au fost raportate 2.045 de cazuri, cu circa 3% mai puține faţă de cazurile din săptămâna anterioară când au fost raportate 2.108 cazuri.
Numărul pneumoniilor din această săptămână de supraveghere este de 400 cazuri. Cele mai multe cazuri (122) au survenit la grupa de vârstă 15-49 ani.
Noutatea din ultima săptămână de supraveghere este că au fost raportate două cazuri de gripă, dar nu au fost confirmate prin analize de laborator. Astfel, actuala săptămână este caracterizată ca lipsă activitate gripală.
 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Se lucrează la versanții de pe Valea Oltului. Circulația va fi îngreunată

Circulația rutieră se va închide în reprize, joi, în zona localității Călimănești, pentru executarea unor lucrări.Centrul Infotrafic din Inspectoratul...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect