Connect with us

Sănătate

Zilele Medicale Sibiene, organizate la finele săptămânii

Redactia Sibiu 100%

Publicat

pe

Bannet continental 29 aprilie

Medici ai Spitalului Județean din Sibiu, dar și din București, Brașov și Chișinău participă în aceste zile la Zilele Mediale Sibiene, manifestare științifică organizată de Facultatea de Medicină din cadrul ULBS. Evenimentul are loc în Aula Magna a Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu, str. Lucian Blaga, nr. 2A, începând de vineri, 13 noiembrie, ora 9.00, iar participanţii vor susţine lucrări ştiinţifice pe teme de actualitate pentru specialităţile pe care le reprezintă. Preşedintele comitetului de organizare a evenimentului este Conf.univ.dr. Paul Jurgen Porr, medic şef al Secţiei Clinice Medicală I din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

Din comitetul ştiinţific al conferinţei fac parte: Conf.univ.dr. Radu Chicea – director medical al SCJU Sibiu, Prof. univ. dr. Silviu Morar – Decanul Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu şi medic şef al Serviciului Judeţean de Medicină Legală, Prof.univ.dr. Ioan Maniţiu – medic şef al Secţiei Clinice Cardiologie I a SCJU Sibiu, Prof.univ.dr Romeo-Gabriel Mihăilă – medic şef al Secţiei Clinice Hematologie a SCJU Sibiu şi Conf.univ.dr. Mihaela Cernuşcă –Miţariu, prodecan Facultăţii de Medicină din cadrul Universităţii „Lucian Blaga” din Sibiu şi coordonator al Compartimentului de chirurgie oro – maxilo – facială din cadrul SCJU Sibiu.

Programul ştiinţific al evenimentului este disponibil aici.
Tot în cadrul acestui eveniment va avea loc un simpozion despre aspectele medicale în insuficienţa cardiacă, în colaborare cu cardiologi de renume de la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare “Prof.Dr. C.C. Iliescu” din Bucureşti.

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *