3.1 C
Sibiu
joi, noiembrie 28, 2024

Publicitate electorală

spot_imgspot_img

eveniment

Cum descoperi mierea falsificata

Cele mai citite

Astăzi ne abatem de la formula tradiţională de a vorbi despre proprietăţile vindecătoare ale darurilor dumnezeieşti. Cele ale mierii sunt arhicunoscute din Antichitate, ea este singurul aliment şi medicament care nu se alterează, cu condiţia să fie naturală. Aşa că m-am gândit să vă fiu de folos cu câteva teste pe care le puteţi face pentru a identifica mierea falsificată. Aceasta este nocivă pentru organism, deoarece se falsifică mai ales cu siropuri din zahăr, care atacă pancreasul, melasă, iar pentru consistenţă se adaugă făină sau amidon. Sursa nu se dezvăluie, dar este un specialist în industrie alimentară, deci de crezut. Lăcomia, bat-o vina, care te dezonorează, îţi alungă clienţii pe termen lung şi aşa îţi furi singur căciula.

Deci:

a) ţineţi un chibrit aprins deasupra unei linguriţe cu miere. Cea naturală se topeşte şi nu sfârâie! b) amestecaţi o linguriţă de miere în apă rece. Cea naturală nu se dizolvă!

c) picuraţi puţină miere pe o foaie de hârtie. Dacă se răspândeşte pe hârtie, este falsificată.

d) o bucăţică de pâine, nu chiar proaspătă, pusă în miere trebuie să rămână intactă. Dacă se moaie, mierea e îndoită cu sirop!

e) instrumentul de testare este o bucăţică de sârmă inoxidabilă, încălzită, introdusă în miere. Cea naturală se lipeşte de metal şi nu se mai scurge înapoi în borcan când scoateţi sârma din miere.

Paza bună, trece primejdia rea!!!

Publicitate

Publicitate electorală

spot_img
Ultimele știri

EDITORIAL. Mulțumim, Iohannis!

„Consiliul Director al Forumului Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.) recomandă membrilor și simpatizanților săi cu privire la turul...

Publicitate

spot_img

Știri pe același subiect