fbpx
Acum citesti:
FC Hermannstadt începe play-out-ul împotriva lui Gaz Metan. Miriuță: ”Trebuie să adunăm cât mai multe puncte și cât mai repede”
Intreg articolul 2 minute de lectura

FC Hermannstadt începe play-out-ul împotriva lui Gaz Metan. Miriuță: ”Trebuie să adunăm cât mai multe puncte și cât mai repede”

”Derby-ul Județului Sibiu” se va disputa din prima etapă din play-out! Sâmbătă de la ora 13,00, FC Hermannstadt va primi replica lui Gaz Metan Mediaș. Partida se va disputa pe stadionul Nicolae Dobrin din Pitești. Vasile Miriuță se așteaptă la un meci foarte dificil în compania alb-negrilor și este de părere că startul play-out-ului este foarte important. ”Începe play-out-ul. Vom întâlni vecinii noștri, de aici de la 60 de kilometri, Mediaș. O echipă cu un antrenor bun, jucători de valoare. Chiar dacă multă lume spune că n-au câștigat în ultimele partide, am văzut că au făcut o partidă foarte bună la Botoșani și au făcut o a doua repriză foarte bună cu Dunărea Călărași. Este un adversar dificil pentru noi. Noi, în schimb după acele înfângeri cu primele patru clasate am făcut o partidă bună cu Iași. Mă bucur că băieții și-au dat seama că a început play-out-ul pentru noi și că întâlnim echipe de valori apropiate. A fost o victorie muncită cu Iașiul, binevenită, mai ales pentru ei psihic. Și-au dat și ei seama că cu aceste echipe rămase în play-out alături de noi ne putem bate de la egal la egal cu oricare dintre ele. Important este să pregătim cât mai bine jocul de sâmbătă pentru că avem o partidă extrem de dificilă și contează foarte mult rezultatul. Trebuie să adunăm cât mai multe puncte și cât mai repede pentru că startul este foarte important. Avem 14 jocuri care pe care, meciuri de șase puncte” a declarat Vasile Miruță. Petrișor Petrescu nu va juca în ”Derby-ul Județului Sibiu”. Mijlocașul lui FCH este suspendat.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.