fbpx
Acum citesti:
Derby în play-out: Gaz Metan întâlnește Dinamo, la Mediaș
Intreg articolul 2 minute de lectura

Derby în play-out: Gaz Metan întâlnește Dinamo, la Mediaș

A doua etapă a play-out-ului Ligii I aduce un adversar pentru Gaz Metan la Mediaș. “Lupii negri” întâlnesc duminică după amiază formația Dinamo București, cele două echipe ocupând primele două locuri în clasamentul play-out-ului.

Ambele echipe au moral bun înaintea partidei din weekend după ce au câștigat cu același scor, 2-0. Dinamo a trecut pe teren prorpiu de Dunărea Călărași, iar medieșenii au învins în deplasarea de la Pitești pe FC Hermannstadt. Pentru Gaz Metan a fost prima victorie din “era Iordănescu” și așa cum spunea tehnicianul adus în urmă cu două luni și jumătate, succesul cu sibienii ar putea fi un adevărat restart la început de play-out.

Antrenorul Edward Iordănescu a declarat într-o conferință de presă că își dorește ca echipa să continue să acumuleze puncte în clasament și să păstreze linia victoriilor începută în partida cu FC Hermannstadt.

“Suntem conștienți că ne așteaptă o partidă foarte dificilă cu una dintre echipele foarte bune ale play-out-ului. Noi ne dorim să continuăm pe aceeași linie ca și la partida cu Hermannstadt și să acumulăm cât mai multe puncte pentru a ne îndeplini obiectivul, acela de a rămâne în Liga I.

Cu cât acumulăm mai repede puncte, cu atât vom fi mai liniștiți în perioada următoare. La fel cum nu am făcut mare caz atunci când rezultatele nu au fost cele așteptate de noi, la fel și după victoria cu Hermannstadt trebuie să rămânem concentrați și să câștigăm duminică, cu Dinamo”, a spus antrenorul Edward Iordănescu.

Meciul dintre Gaz Metan și Dinamo este programat duminică, 17 martie, de la ora 17.30.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.