5.2 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Parcurs incredibil: Gaz Metan a obținut a cincea victorie consecutivă, 2-1, la Voluntari

Cele mai citite

Gaz Metan continuă parcursul de vis din play-out-ul Ligii I și a obținut a cincea victorie consecutivă, duminică seara, la Voluntari, cu 2-1.
 
Medieșenii au deschis scorul în minutul 12. Pe un contraatac, Mario Rondon a primit mingea în flanc, a driblat un jucător și a pasat excelent de pe partea stângă în careu, iar Caiado a reluat în plasă. Medieșenii au avut o ocazie importantă în minutul 20, când șutul aceluiași Caiado a șutat din afara careului, iar Vâtcă a prins cu siguranță balonul.
Rondon a avut și el o ocazie uriașă în minutul 24, când Rondon a primit foarte bine în careu, însă șutul său din câțiva metri a fost respins miraculos de Vâtcă. Prima ocazie importată a ilfovenilor a venit în minutul 27, când șutul lui Aissa Laiduni a trecut puțin pe lângă poarta lui Răzvan Pleșca. Cea mai mare ocazie a celor de la FC Voluntari a venit în minutul 31, după o greșeală a unui apărător al medieșenilor. Mingea a ajuns la Alexandru Tudorie, care a intrat în careu și a încercat o scăriță, însă portarul Răzvan Pleșca a salvat incredibil.
Gazdele au egalat în minutul 38, când șutul lui Alexandru Vlad din lovitură liberă a fost deviat de Yazalde și a intrat în plasă. În minutul 42, Yazalde a pătruns foarte bine în careu, însă a șutat slab iar portarul Cosmin Vâtcă a prins fără probleme. Un minut mai târziu, Pleșca a avut o nou intervenție excelentă în fața luiLaiduni, care a scăpat singur, însă portarul medieșenilor a respins.
Gaz Metan a avut prima mare ocazie a reprizei secunde, în minutul 56. Caiado a scăpat pe un contraatac, a făcut o cursă de 40 de metri, i-a pasat excelent lui Sebastian Mailat, care din interiorul careului a șutat peste poarta lui Cosmin Vâtcă. În minutl 64, Mailat a pasat excelent către Rondon care a scăpat singur în careu, însă portarul Voluntariului a respins în corner.
Gazdele au avut de asemenea o ocazie foarte mare în minutul 75, când Tudorie a primit o centrare perfectă în careu, însă a trimis pe lângă poarta Gazului Metan. Medieșenii au reușit să înscrie în minutul 79. Ivanov a șutat foarte bine, Vâtcă a respins în față, iar Mario Rondon a îndeplinit o simplă formalitate și a trimis mingea în plasă. Gazdele au avut o ocazie importantă de a egala în minutul 85, când șutul lui Alexandru Vlad din lovitură liberă a trecut puțin peste poartă.
Un minut mai târziu, Ionuț Larie a avut ocazia să închidă meciul meciul, însă lovitura sa de cap a trecut pe lângă poarta lui Vâtcă. Tot Gaz Metan a mai avut o ocazie importantă în primul minut al prelungirilor, atunci când șutul lui Ivanov a trecut pe lângă poarta ilfovenilor.
Gaz Metan acumulează 31 de puncte în urma acestei victorii, iar etapa viitoare jucătorii medieșeni vor juca pe teren propriu cu Dunărea Călărași. Meciul este programat duminică, 21 aprilie.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Fetiță de 7 ani, lovită pe o trecere de pietoni din Cisnădie

O fetiță de 7 ani a fost rănită, miercuri seara, într-un accident rutier produs în Cisnădie, pe strada Grigore...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect