13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Jucătorii de la FC Hermannstadt au oprit antrenamentele

Cele mai citite

Epidemia de Coronavirus ce a cuprins întreaga lume a avut un efect mare și în sportul românesc, iar cel sibian nu face excepții de la regulă. De astăzi, A.F.C.Hermannstadt a suspendat antrenamentele echipei până la reluarea Ligii I. Măsura vine ca o consecință a deciziei Federației Române de Fotbal de a suspenda toate competițiile fotbalistice de pe teritoriul României pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.
”Pentru conducerea și stafful FCH, sănătatea este cel mai important element care poate sta la bazele unei societăți moderne. În ideea asta, am transmis fotbaliștilor legitimați următoarele recomandări:

  • să nu părăsească orașul Sibiu
  • să nu meargă în nici o sală de sport/ fitness
  • să nu meargă la mall-uri, săli de cinema, restaurante sau alte spații aglomerate
  • să stea în casă cât mai mult timp
  • să fie pregătiți oricând pentru reluarea antrenamentelor

Menționăm că antrenamentele se vor relua în funcție de precizările venite din partea forurilor statutare privind evoluția situației virusului COVID-19 la nivel național și internațional. Până la reluarea competiției, A.F.C. Hermannstadt a început o amplă campanie on-line de prevenire a coronavirusului COVID-19. Transmitem și pe această cale tuturor celor care iubesc fotbalul și această echipă ca până la o nouă întâlnire pe stadion să se informeze cum se cuvine din surse avizate. A.F.C. Hermannstadt va reveni mai puternică din această situație. Multă sănătate tuturor!”, se arată într-un comunicat al FC Hermannstadt.
 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Copaci transplantați de pe o stradă din Sibiu. Artera a intrat în lucrări de modernizare

Lucrările de modernizare a străzii Marburg din cartierul Tineretului au început, anunță municipalitatea sibiană.Acestea includ relocarea rețelelor de utilități,...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect