15.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Una din cele mai spectaculoase curse de ciclism are loc sâmbătă

Cele mai citite

Strade Bianche are 184 de kilometri și este una din cele mai scurte clasice. Totuși, succesiunea de dealuri și cei 63 de kilometri de străzi nepavate, acoperite de praful și pietrișul alb fac cursa să fie una din cele mai dificile din circuitul mondial profesionist. Vor fi 11 sectoare în care se poate ataca sau forța desprinderea de cei mai slabi cicliști. În afară de clasică, porțiuni din Strade Bianche au făcut de câteva ori și dintr-o etapă în Turul Italiei, iar la finalul ei cicliștii erau de nerecunoscut după atâta praf de care au avut parte în timpul rundei.
Sezonul competițional de clasice va începe peste 24 de ore. Una din cele mai spectaculoase curse de ciclism are loc mâine. Este vorba de Strade Bianche, clasică ce se desfășoară în Toscana și care va putea fi urmărită în direct la Eurosport. Se anunță un duel foarte tare pentru victoriei între cei mai în formă cicliști din ultimul an, Julian Alaphilippe și Mathieu Van Der Poel. În afara francezului și a olandezului, cehul Zdenek Stybar, belgianul Wout Van Aert, danezul Jakob Fuglsang, slovacul Peter Sagan și polonezul Michal Kwiatkowski sunt printre sportivii cotați cu șanse bune la victorie.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect