7.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 26, 2024

Universitatea Craiova a făcut scor în Cupa României cu echipa care a eliminat Rapidul

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Fotbaliștii antrenați de Corneliu Papură nu au avut emoții în șaisprezecimile Cupei României. Oltenii ”au dat de pământ” cu Progresul Spartac, formație ce eliminase Rapidul în runda trecută a competiției.
Universitatea Craiova s-a calificat în optimile Cupei României la fotbal masculin, seniori. Alb-albaștrii au trecut de Progresul Spartac, scor 5-0. Oltenii au dominat total partida, însă tot au avut emoții la 0-0. Ofosu și Mamut au avut primele oportunități ale disputei. Șutul primului a trecut pe lângă, iar devierea cu capul al celui de-al doilea a fost reținută de goalkeeper-ul advers. La poarta cealaltă, Progresul a avut o șansă uriașă de a face 1-0, Mihai Ion ratând incredibil din 11 metri. În minutul 29 a venit primul gol, iar de acolo totul a mers în favoarea Craiovei. Mamut a înscris pentru 1-0 cu o lovitură de cap. Ovidiu Bic a făcut 2-0 după un corner, la care mingea a fost deviată de un adversar, iar fostul jucător al Gazului a reluat fără probleme din 3 metri. La ultima fază a primei reprize, Ofosu a făcut 3-0, după niște erori incredibile ale celor de la Progresul. În partea a doua, Craiova a mai înscris de două ori, Bălașa transformând un penalty, iar Mamut a făcut dubla cu un șut violent. S-a terminat 5-0 pentru olteni și mai au nevoie de încă 4 victorii pentru a ridica din nou trofeul.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Bronz și calificare la barajul pentru Olimpiada Internațională de Informatică pentru un elev din Mediaș

Rezultat excepțional pentru învățământul din Mediaș, un elev al Școlii Naționale de Gaz obținând o performanță remarcabilă.O medalie de...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect