Connect with us

Sport

CSU Sibiu joacă, astăzi, cu SCM U Craiova

Avatar

Publicat

pe

CSU Sibiu primește vizita celor de la SCM U Craiova, în cea de a treia etapă din Liga Națională de Baschet Masculin. 

Baschetbaliștii sibieni joacă în această seară un nou duel în cadrul campionatului național și sunt motivați să reușească o victorie. Cel mai probabil, Evan Fitzner nu va putea evolua nici astăzi, din cauza problemelor medicale. Acesta a suferit o entorsă înaintea etapei precedente și nu este încă refăcut complet.

Partida din această seară se joacă de la ora 18:30, la Sala Transilvania și live pe DigiSport 4 și LookSport. Accesul se face în baza tichetelor achiziționate de pe www.bilete.ro și a certificatului digital Covid care să ateste că spectatorii sunt vaccinați sau se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi de la infectare. Minorii sunt exceptați de la prezentarea certificatului Covid.

”Va fi un meci greu. Craiova vine după o victorie, au mulți jucători foarte buni, atletici, așa că trebuie să fim pregătiți să le ținem piept. Va trebui să fim atenți în apărare, întotdeauna cheia este apărarea, trebuie să îi oprim, să punem în aplicare planul nostru de joc și vom fi bine”, a spus Monyea Pratt.

PUBLICITATE

“Echipa noastră este, în continuare, în aceeași rotație ca în ultimele meciuri și vom avea un meci greu. Craiova se prezintă foatrte bine pe toate pozițiile, sunt acoperiți. Au jucători atletici, cu viteză mare și fac recuperări ofensive multe. Va trebui să facem un joc foarte bun la urmărire și să încercăm să fim cât se poate de agresivi în apărare pentru a le pune probleme.

Suntem aproape de revenirea lui Evan și a lui Toni Rotaru și sperăm ca, cel puțin din etapa următoare, să îi avem și pe ei alături. Sper să facem un meci mai bun decât cel de la Steaua care, a fost și el mai bun decât cel cu Constanța, așa că sperăm, în primul rând, să jucăm bine și rezultatul va veni de la sine”, a precizat Dan Fleșeriu,înaintea partidei.

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ad
Ad
PUBLICITATE
PUBLICITATE

DELGAZ

Subiecte

ULTIMA ORĂ