5.1 C
Sibiu
joi, aprilie 18, 2024

Antrenorul Gazului Metan: Cred că îmi iau geanta și plec din acest oraș

Cele mai citite

Un munte de supărare și dezamăgire. Așa arăta antrenorul Gazului Metan la finalul partidei câștigate de medieșeni la ultimul meci din istorie pe teren propriu.
Gaz Metan a învins Academica Clinceni, scor 4-3, dar a fost probabil cea mai dureroasă victorie din istoria clubului. După ultima partidă din acest campionat, în deplasare cu Chindia Târgoviște, clubul medieșean se va desființa din cauza problemelor financiare uriașe.
Tehnicianul medieșenilor, Flavius Boroncoi și-a găsit cu greu cuvintele la finalul partidei cu formația din Clinceni. A spus că este extrem de trist și supărat pentru că Gaz Metan nu va mai exista. Și-a lăudat ju8cătorii, despre care a spus că pe mulți i-a adus la fotbal și alături de care a avut rezultate foarte bune la grupa lor de vârstă.
A mai adăugat că a rămas la club doar pentru tinerii săi jucători și a mai afirmat că nu îi vine să creadă că peste câteva zile Gaz Metan nu va mai exista. Flavius Boroncoi a spus, extrem de dezamăgit, că el crede că își va lua geanta și va pleca din Mediaș.
”Cred că îmi iau geanta și plec din acest oraș. Ce pot să mai zic, sunt răvășit, supărat, trist. Am plâns în vestiar, le-am mulțumit copiilor. Sunt unii copii pe care i-am luat de mici de mână și i-am adus la fotbal. Mă bucur pentru ei, sper să rămână în Liga 1. E o frustrare foarte mare. Gazul nu va mai exista. Acesta a fost ultimul joc acasă.
Mă doare sufletul și nu îmi vine să cred. Asta e viața, e o luptă continuă, trebuie să mergem mai departe și să ne vedem fiecare de drum. Pentru ei am stat, sunt cu ei în continuare. Le-am transmis că dacă au caracter, disciplină, responsabilitate și curaj, vor putea face pasul la un nivel înalt.
Asta ține de ei. Eu i-am ajutat cu ce am putut. I-am mai tras de urechi, i-am mai pupat, mă bucur mult pentru ei. Și dacă nu continuau toți, poate unii rămâneau în Liga 1. Era benefic pentru ei, era benefic pentru Mediaș. E munca multor antrenori. Din nefericire, Gazul nu mai este. Acum este târziu”, a spus Flavius Boroncoi la finalul partidei.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Fetiță de 7 ani, lovită pe o trecere de pietoni din Cisnădie

O fetiță de 7 ani a fost rănită, miercuri seara, într-un accident rutier produs în Cisnădie, pe strada Grigore...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect