Connect with us

Sport

Victorie imensă pentru FC Hermannstadt la Cluj. Promovarea se joacă în meciul cu Steaua

Avatar

Publicat

pe

FC Hermannstadt a reuşit o victorie uriaşă, marţi seara, pe terenul lui U Cluj şi este favorită la promovarea directă. Paraschiv şi Allhassan au semnat golurile unei victorii care poate însemna revenirea în prima ligă a formaţiei sibiene.

După ce în primele 10 minte clujenii au încercat să impună ritmul partidei, sibienii au echilibrat rapid situaţia. FC Hermannstadt a reuşit să deschidă scorul în minutul 14. Petrişor Petrescu a centrat perfect dintr-o lovitură liberă, iar Paraschiv a reluat impecabil cu capul. U Cluj a ripostat în minutul 20 prin Romario Pires. Acesta a şutat de la aproximativ 18 matri, însă balonul a fost reţinut cu siguranţă de Iliev. Tot clujenii au avut o oportunitate bună de a egala în minutul 24, când şutul lui Paul Pârvulescu a trecut puţin pe lângă poartă, fiind deviat de Pantea. Până la pauză nu s-a mai întâmplat nimic notabil pe

În repriza secundă a partidei, după o perioadă de relativă acalmie, partida s-a încins rapid. Sibienii şi-au dublat avantajul în minutul 67, când Buhăcianu i-a pasat în careu lui Alhassan, care a deviat mingea la colțul lung. După doar 4 minute, a venit rândul suporterilor echipei gazdă să spere din nou. U Cluj a redus din diferenţă în minutul 71 prin Florin Ilie. Ely Fernandes a primit o minge în careu şi a deviat cu capul pentru Florin Ilie, care a reuşit să înscrie. Clujenii au domnat finalul partidei, însă FC Hermannstadt a câştigat cu 2-1 la capătul unei partide foarte frumoase.

Pentru FC Hermannstadt urmează partida de pe tern propriu, din ultima etapă, cu CSA Steaua. Sibienii trebuie să obţină un singur punct pentru a promova direct în Liga I.