13.3 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

CSU Sibiu joacă astăzi ultima şansă pentru a mai prinde un loc de playoff. Victoria este obligatorie la Mureş, eşecul ar însemna 90% „finalul sezonului”

Cele mai citite

Ovidiu MatiuCel mai important meci în bătălia pentru playoff al lui CSU Sibiu se va juca astăzi. Începând cu ora 19.30, galben-albaştrii se vor afla la Mureş pentru jocul cu formaţia gazdă, BC. Partida reuneşte ocupantele locul 7 (gazdele) şi locului 9 (oaspeţii). Diferenţa este de o singură victorie în favoarea mureşenilor, baschetbalişti care au câştigat zece meciuri şi au pierdut nouă, pe când oponenţii lor, exact invers. Duelul reprezintă şi primul joc din postura de antrenor principal pentru Cătălin Vulc, în sezonul 2014-2015. Fostul secund al lui Perisic are o misiune foarte dificilă de îndeplinit, într-un timp extrem de scurt : două zile. El trebuie să gestioneze problemele cu accidentările din lotul nostru, şi să aducă plusul necesar păstrării „trupei” cu şanse la playoff. Victoria este obligatorie pentru CSU, în caz contrar, locul opt va fi mai mult o utopie decât o realitate. BC Târgu Mureş-CSU Sibiu este transmis în direct pe Digi Sport. „Încercăm să facem un joc bun și să câștigăm acest meci pentru a avea speranțe la Play-Off. Atmosfera în echipă este normală, ca și până acum. Sigur că trebuie să ne capacităm mai mult, să ne concentrăm mai mult, pentru a putea câștiga. Din păcate, avem aceleași probleme medicale de până acum!”, a declarat Cătălin Vulc.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect