7.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 26, 2024

Revanşă de 1200 de euro! Cei de la Choco Loco au câştigat „Sibiu Streetball” la categoria Open şi vor participa la Challengerul european din Elveţia

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Finala 2015 Silvana ArmatCea de-a şaptea ediţie a „Sibiu Streetball” s-a încheiat cum nu se poate mai spectaculos, cu meciuri finale extrem de frumoase. Marii câştigători au ieşit cei de la Choco Loco, învingători la categoria numărul I a competiţiei : Open. Ei au trecut în ultimul act de constănţenii de la Animal Pack şi au luat cei 1200 de euro disponibili învingătorilor. De asemenea, ei şi-au luat revanşa după finala pierdută în anul precedent, şi au şansa să participe la Challengerul european de la Lugano (Elveţia). Oportunitate imensă ce a reprezentat cu adevărat cel mai mare premiu al întrecrii sibiene.
Ploaia le-a dat bătăi de cap organizatorilor!
Vremea le-a dat mari bătăi de cap organizatorilor, o parte dintre partide s-au desfăşurat în Sala Mică de lângă Teatrul Radu Stanca, datorită ploii din prima şi ultima zi. În rest, manifestarea s-a desfăşurat în aceeaşi locaţie, Parcarea Teatrului. “Competiția de anul acesta a fost una foarte antrenantă. În ultima zi de concurs ne-a surprins ploaia și a trebuit să ne mutăm în sală pentru ultimele două meciuri, care au fost astfel mult mai spectaculoase. S-au înscris multe coșuri de trei puncte. Au învins cei de la Choco Loco. Ei primesc, astfel, biletele pentru a participa la cel mai important Challenger european, cel de la Lugano. Competiție care oferă două locuri la una din cele șase etape de World Tour”, a declarat organizatorul Andrei Dinu.
Echipele câștigătoare:
CATEGORIA U15:
• Locul 1-> Lupii Negri
• Locul 2 -> Rățuștele atomice
• Locul 3-> Burtoșii 69
• Locul 4 -> Veverițele zburătoare
CATEGORIA U18
• Locul 1-> The Brazzer
• Locul 2 -> Bear Squad
• Locul 3-> Easy Cash
• Locul 4 -> Zidu’ spart
OPEN MASCULIN:
Locul 1-> Choco Loco
• Locul 2-> Animal Pack
• Locul 3-> A4
• Locul 4 -> Hydra
“Sibiu Streetball” a fost organizat de către Asociația Eco Sport Team. Manifestarea este o acțiune inclusă pe Agenda Sportivă a Municipiului Sibiu, fiind cofinanţată de Consiliul Local Sibiu. Pentru mai multe detalii puteţi accesa site-ul www.eccosportteam.ro sau pagina de Facebook a evenimentului: www.facebook.com/SibiuStreetball, unde găsiți și fotografii din fiecare zi a evenimentului.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Bronz și calificare la barajul pentru Olimpiada Internațională de Informatică pentru un elev din Mediaș

Rezultat excepțional pentru învățământul din Mediaș, un elev al Școlii Naționale de Gaz obținând o performanță remarcabilă.O medalie de...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect