Connect with us

Sport

„Regele carpaţilor”, totul pentru încă o nouă victorie la Red Bull Romaniacs. Graham Jarvis : „Cred că mai pot câştiga încă o dată!”

Georgian Fulea

Publicat

pe

Graham Jarvis
Bannet continental 29 aprilie

Graham JarvisCel mai galonat rider din istoria Red Bull Romaniacs s-a întors şi anul acesta la Sibiu. Graham Jarvis a venit cu gând de victorie pentru a încerca să câştige pentru a cincea oară întrecerea numărul I a planetei la nivel de enduro. Am realizat un scurt interviu cu cel supranumit ”regele carpaţilor”.

REPORTER : A câta oară participaţi la Red Bull Romaniacs?
Graham Jarvis :
Este pentru a opta oară când vin la Sibiu. Întotdeauna sunt fericit să mă întorc şi să mă bucur de acest eveniment. Treaba mea este să câştig, dar de asemenea mă bucur să concurez şi să fiu într-un loc plăcut, într-un oraş plăcut.

R : Că veni vorba despre câştigat, anul trecut nu aţi reuşit. Credeţi că vă puteţi întoarce înapoi pe primul loc?
GJ :
Da, cu siguranţă. Cred că mai pot câştiga încă o dată. Nu sunt cel mai tânăr concurent, dar consider că încă sunt capabil să câştig. Am nevoie de un pic de noroc de partea mea, pentru că orice se poate întâmpla. Trebuie să fiu pozitiv şi să merg pentru victorie.

R : Cum este traseul de anul acesta?
GJ :
Prologul este un pic mai tehnic. Nu este ceva de care să nu putem trece, dar este o cursă ce necesită un efort fizic mai mare. O să fie foarte dificil timp de 15 minute…iar munţii sunt tot timpul imprevizibili. Traseul pare un pic mai lent în acest an, ceea ce mi se potriveşte foarte bine.

R : Sunteţi supranumit „Regele Carpaţilor”. Ce înseamnă acest lucru pentru dumneavoastră?
GJ :
Sunt foarte mândru şi extrem de onorat.

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *