5.1 C
Sibiu
vineri, aprilie 19, 2024

Final spectaculos de „Sibiu Sands”! Competiţia de volei pe plajă şi-a hotărât câştigătorii

spot_imgspot_imgspot_img
Cele mai citite

Silvana Armat Final furtunos la turneul de volei pe plajă Sibiu Sands 2015! Echipa „Băieții” a câștigat finala competiţiei masculine. Ei au trecut în ultimul act de componenţii „Moldovei 77”, scor 2-1. Meciul a fost extrem de echilibrat, fiecare punct a avut o încărcătură maximă iar fazele de joc au ridicat galeria în picioare.
Primii care au intrat pe teren, în ziua de duminică, au fost finaliștii de la categoria Mixt. Sibienii de la AD 810, Alexandru Păuşescu şi Dan Dinculescu au cucerit locul I. Ei i-au învins pe clujenii Răzvan Băcilă şi Dragoş Budea. “A fost o finală destul de grea. Am participat pentru a treia oară la rând, dar a fost prima dată când am câştigat titlul”, a declarat Dan Dinculescu. “A fost un meci foarte obositor, soarele a fost crâncen. Am vrut să facem jocul cel mai bun și din fericire ne-a ieșit”, a completat colegul său, Alexandru Pausescu. Cei doi au intrat în istoria întrecerii, fiind primul duo sibian ce a triumfat la „Sibiu Sands”.
A urmat meciul de la Open Feminin, pentru desemnarea locului III, dintre CSU Reșița/CSM Timișoara (Adriana Melniciuc/Adelina Ungureanu) și U Cluj (Raluca Bucur/Lorena Dancu). Melniciuc şi Ungureanu au trecut mai departe, câştigând cu scorul de 2-0. De partea cealaltă, sibianca Lorena Dancu a rămas cu locul III în concursul feminin. În ultimul act, dublul bănăţean nu a putut să depăşească duetul sătmărean format din Adriana Matei şi Vaida Beata. Ele au pierdut cu scorul de 2-1, după o dispută foarte strânsă şi tensionată. “A fost foarte greu. În primul set am reușit să respectăm strategia și ne-am mobilizat foarte bine, pentru că veneam după un meci pierdut. Este un rezultat foarte bun pentru noi”, au declarat sătmărencele.


La categoria Open Masculin, lucrurile erau aproape clare. Astfel, în finala mică, Fan Arad II (Adrian Holhoș/Emil Lung), campionii naționali en titre, au înfruntat pe teren CSU Reșița I (Gheorghe Ilie/Tudorel Farcaș). A fost un meci cât o finală, cu o luptă aprigă pentru fiecare punct. După ce au pierdut primul set, campionii din Arad și-au revenit, s-au impus în setul secund, iar în setul decisiv nu au avut probleme în a închide jocul la 15-6.
În finala mare, formaţia „Băieții” compusă din Marius Drăghici şi Miron Cătălin aveau de înfruntat pe internaţionalii moldovenii, Roman Dudicov şi Timoftei Chisleacov. Scenariul din finala pentru locul III s-a repetat şi în finala mare. Astfel, reprezentanţii selecţionatei din Rep. Moldova au câştigat primul set, dar nu au putut să reediteze performanţa şi în cel de-al doilea sau cel de-al treilea set, fiind învinşi cu 2-1. Partida a ridicat publicul în picioare, având puncte spectaculoase şi volei de mare calitate. Pentru „Băieţii”, a fost prima participare la „Sibiu Sands”. “Băieții au jucat foarte bine. A fost greu pentru că sunt foarte vociferanți. Sportul trebuie să fie frumos, fairplay. Au fost câteva momente neplăcute pentru mine. Vreau să îi felicit, însă, a fost un meci foarte strâns și ei au meritat azi să câștige. Au fost mai puternici. Turneul a fost foarte frumos și oamenii de aici sunt foarte deschiși. Au venit să mă felicite, sunt foarte buni și prietenoși, iar atmosfera a fost superbă”, a declarat, la finalul meciului, Roman Dudicov. El a ţinut să completeze că de-abia așteaptă ediția de anul viitor.“Meciul a fost foarte interesant, datorită faptului că ne-au prins pe picior greșit în primul set. Important este că totul s-a terminat cu bine și am reușit să câștigăm. Dorința noastră de a juca bine și de a câștiga a fost mai mare decât a adversarilor. Vreau să îi mulțumesc coechipierului meu pentru că m-a susținut. A fost un turneu foarte frumos și bine organizat”, a declarat Marius Drăghici, de la echipa Băieții.

„Sibiu Sands” 2015 a fost organizat de către Asociaţia Eco Sport Team. Competiţia s-a desfăşurat în Piaţa Mică din oraşul nostru, locaţie unde timp de şase zile (21-26 iulie), voleiul pe plaja a fost la putere. Premiile puse în valoare de către organizatori au atins suma de 3000 de Euro. Evenimentul este inclus pe Agenda Sportivă a Municipiului Sibiu. Acţiunea a fost cofinanţată de către Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu, şi realizată datorită sprijinului Federaţiei Române de Volei, Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Sibiu şi SC DPC S.A.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Avertisment: Țepele continuă la telefon. „Vă sună Ionescu Alexandru”

Directoratul Național de Securitate Cibernetică a atras atenția, joi, că tentativa de fraudă în care apelanții se dau angajați...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect