Connect with us

Sport

Baschetbaliştii medieşeni s-au reunit în această dimineaţă

Daniel Dăbăcan

Publicat

pe

Reunire lot BC Gaz Metan 2015 15

Ovidiu TeleabaLuni dimineața a avut loc reunirea lotului echipei de baschet Gaz Metan. Jucătorii au efectuat un prim antrenament de pregătire pe stadionul municipal de fotbal. Mai mulți baschetbaliști sunt în probe în această perioadă, urmând să fie aleși cei care pot ajuta echipa în noul sezon.

Antrenorul principal al BC Gaz Metan, Ovidiu Teleabă a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre programul echipei, dar și despre obiectivul propus pentru noul campionat.

Reunire lot BC Gaz Metan - (2015)-2“Începem cu o întârziere mare, am pierdut o perioadă de pregătire care probabil se va simți către începutul campionatului. Sper să punem cât de cât pe picioare această echipă. O să începem cu o săptămână de pregătire fizică și o să lucrăm și cu mingea în sală. În 2 septembrie avem vizita medicală, iar după o zi un meci amical cu Sibiul la Mediaș. În continuare, în perioada 11-13 septembrie o să participăm la Cupa Mureș, iar după o săptămână sper să realizăm două meciuri de verificare la Craiova. Avem câțiva jucători în probe în această săptămână, am încercat și să păstrez un nucleu de jucători din sezonul trecut”, a explicat Ovidiu Teleabă.

Un sezon mai dificil

“Acest sezon va fi mult mai greu față de cel de anul trecut, mai ales având în vedere regula cu jucătorul român, 40 de minute în teren. Deci ne așteaptă un sezon extraordinar de greu, mai ales că am început și pregătirile foarte târziu. Mi-aș dori măcar locul nouă de anul trecut să îl obținem”, a conchis Teleabă.

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *