Connect with us

Sport

BC Gaz Metan a câștigat Cupa României

Daniel Dăbăcan

Publicat

pe

baschet 1

Echipa de baschet Gaz Metan Mediaș a câștigat în acest weekend  partida disputată în deplasare împotriva celor de la U Mobitelco cu scorul de 62-76, reușind astfel să cucerească Cupa României. Acesta este primul trofeu pentru antrenorul alb-negrilor Marcel Țenter, la Mediaș.

Baschetbaliștii medieșeni au condus din primul și până în ultimul minut de joc în fața clujenilor de la Universitatea Mobitelco. Aceștia au condus cu 9-0 primele cinci minute de joc, după un început foarte bun.

La sfârșitul primului sfert diferența a fost de zece puncte,17-7. Alb-negrii au continuat să evolueze foarte bine și în sfertul al doilea, cu o apărare exactă și o ofensivă eficientă. Au reușit să se distanțeze constant, iar scorul la pauza mare a fost de partea lor, 44-25.

Sfertul al treilea nu a adus nici o schimbare pentru echipa adversă, astfel că la intrarea în actul decisiv scorul a fost de 62-36. Sfertul patru a adus o fază extrem de spectaculoasă creată de Ivan Ivanovic și finalizată prin alley-opp de către Deven Mitchell. Acest sfert a fost doar o formalitate pentru gaziști care și-au conservat avantajul reușind astfel să cucerească primul trofeu cu Marcel Țenter pe bancă.

Cei mai buni marcatori ai echipei noastre, au fost Zoran Krstanovic şi Deven Mitchell.

Antrenorul mediașului, Marcel Țenter, a declarat la finalul partidei că acest trofeu vine ca o încununare a parcursului nostru european.

 

 

 

Comentează

Scrie un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *