7.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 26, 2024

Marcel Ţenter: Este o echipă nouă, va trebui să lucrăm la stabilirea unor relaţii de joc

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Lotul echipei de baschet Gaz Metan s-a reunit în formulă completă la Sala Sporturilor din municipiul Mediaş. Tehnicianul Marcel Ţenter a condus primul antrenament, în condiţiile în care până acum a fost plecat cu echipa naţională a României. Tehnicianul baschetbaliştilor medieşeni spune că este o echipă nouă, la care va trebui lucrat foarte mult la stabilirea unor relaţii de joc.

Publicitate

„În primul rând vreau să mulţumesc tuturor componenţilor lotului de anul trecut, celor care au plecat dar mai ales antrenorului meu secund care a plecat la Cluj. Vreau să le mulţumesc tuturor pentru ajutor, pentru munca lor şi le urez mult succes în noile echipe. Vreau să le urez bun venit şi celor care fac parte din lotul actual. Sper ca împreună cu echipa tehnică să fi făcut nişte alegeri reuşite şi vom munci să ne îndeplinim obiectivele din acest an”, susţine Marcel Ţenter, antrenorul echipei de baschet Gaz Metan. Este o echipă nouă, va trebui să lucrăm foarte mult la chimia jocului. Programul imediat următor se va axa tocmai pe aceste relaţii de joc, între jucători, pentru a înţelege cât mai bine cadrul fundamental în care vreau să se desfăşoare jocul nostru. Sper ca într-un timp cât mai scurt să-mi dau seama de potenţialul adevărat al acestei echipe şi cum să folosesc cât mai eficient jucătorii”, a încheiat Marcel Ţenter, antrenorul echipei de baschet Gaz Metan.

Publicitate

Gaz Metan va disputa la sfârşitul acestei săptămâni două partide de pregătire cu Timba Timişoara, jocuri care nu vor fi deschise pentru public. 

 

 

 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Bronz și calificare la barajul pentru Olimpiada Internațională de Informatică pentru un elev din Mediaș

Rezultat excepțional pentru învățământul din Mediaș, un elev al Școlii Naționale de Gaz obținând o performanță remarcabilă.O medalie de...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect