18.1 C
Sibiu
sâmbătă, mai 4, 2024

Un jucător al Gazului Metan a renunțat la fotbal

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Sergiu Muth, fundațul Gazului Metan, a decis să se lase de fotbal și să înceapă o nouă carieră. Acesta le-a comnicat decizia sa conducătorilor de la Gaz Metan Mediaș, iar marți ambele părți au reziliat contractul pe cale amiabilă. Sergiu Muth a revenit la începutul lunii iunie la Gaz Metan de al ASA Târgu Mureș, unde evoluase în returul ediției trecute de campionat. Fundașul central în vârstă de 26 de ani s-a născut la Târnăveni și și-a început cariera de jucător, la Chimica, din localitate. Sergiu Muth revine la Gaz Metan Mediaș de la ASA Târgu Mureș, unde s-a transferat la începutul acestui an. Înainte să plece la Mureș, Sergiu Muth a jucat la Gaz Metanîncă din anul 2007, cu scurte treceri pe la Prefab Modelu (Liga 2) și CSMS Iași. De asemenea, Sergiu Muth a îmbrăcat tricourile reprezentativelor naționale la selecționatele U17, U19 și U21.
„Fundaşul Sergiu Muth nu mai este jucătorul Gazului Metan. În cursul zilei de marţi, acesta şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu gruparea de pe Târnava Mare. Acesta doreşte să urmeze o altă carieră şi a decis să părăsească echipa. Clubul Gaz Metan îi mulţumeşte pentru toată activitatea depusă la Mediaş şi îi doreşte succes în tot ceea ce şi-a propus să facă de acum înainte”, spun reprezentanții clubului medieșean.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Pastorala ÎPS Mitropolit Laureanțiu Streza pentru Sărbătoarea Paștelui: „Învierea lui Hristos – lumina vieții noastre”

În Pastorala din acest an prilejuită de Învierea Domnului, ÎPS Dr. Laurențiu Streza, Arhiepiscopul Sibiului și Mitropolitul Ardealului, îndeamnă...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect