7.7 C
Sibiu
vineri, aprilie 26, 2024

Andy Murray a câștigat Turneul Campionilor

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Tenismanul scoțian a câștigat în premieră Turneului Campionilor, duminică seara, la Londra, după ce l-a învins în finală pe sârbul Novak Djokovic cu 6-3, 6-4 și va terminat anul pe primul loc în clasamentul ATP, relatează Agerpres.
Murray (29 ani) își încununează astfel un an de excepție, în care a cucerit titlul la Wimbledon și aurul olimpic la Rio de Janeiro, devenind primul britanic care încheie pe locul întâi în ierarhia mondială, de la introducerea sistemului computerizat în 1973, când românul Ilie Năstase era primul lider. Scoțianul este al 17-lea jucător care încheie anul pe primul loc în ierarhia mondială.
Andy Murray a servit mai bine în finală, în fața a 18.000 de spectatori, și nu i-a permis lui Djokovic să își creeze decât o minge de break, fructificată.
Djokovic conduce cu 24-11 în meciurile directe, după ce se impusese de trei ori anul acesta în fața lui Murray.
Andy Murray a cucerit în total nouă titluri în 2016, Masters 1.000 la Roma (zgură), Queen’s Club (iarbă), Wimbledon (iarbă), aurul la JO 2016 — Rio de Janeiro (hard), Beijing (hard), Masters 1.000 la Shanghai (hard), Viena (hard), Masters 1.000 la Paris (hard), Turneul Campionilor (Londra, hard).
Citește totul despre victoria lui Murray, pe agerpres.ro.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Bronz și calificare la barajul pentru Olimpiada Internațională de Informatică pentru un elev din Mediaș

Rezultat excepțional pentru învățământul din Mediaș, un elev al Școlii Naționale de Gaz obținând o performanță remarcabilă.O medalie de...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect