11.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 26, 2024

Gaz Metan: Sperăm să nu fim depunctați. Am fost de bună credință

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Președintele Clubului Gaz Metan Ioan Mărginean a fost luni la sediul Federaţiei Române de Fotbal alături de administratorul judiciar, iar un verdict în privința eventualei depunctări este așteptat în cursul zilei de miercuri. Ioan Mărginean speră la un răspuns favorabil după ce a prezentat toate actele care demonstrează că Gaz Metan a fost de bună credință și înainte de intrarea în insolvență și după. Președintele Clubului Gaz Metan spune că alb-negri au de partea lor toate argumentele în acest caz.
Șeful Gazului Metan remarca în urmă cu câteva zile că depunctarea ar fi un lucru abuziv, în condițiile în care atât din punct de vedere al regulamentelor sportive cât și al legii insolvenței, Gaz Metan nu are cum să plătească presupusa datorie către clubul bulgar Cernomoreț Burgas. Președintele alb-negrilor a mai spus că nimeni nu a solicitat plata vreunei datorii, iar echipa bulgară urmează să fie dezafiliată de către federația din țara vecină. În acest context, președintele Gazului Metan, Ioan Mărginean, a fost luni în audiență la Răzvan Burleanu, Președintele Federației Române de Fotbal și de asemenea a apărut și în fața comisiei care stabilește depunctările pentru a prezenta poziția clubului.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Regele Charles este „foarte bolnav”. Starea monarhului este gravă, iar planurile de înmormântare sunt în curs de desfășurare

În timp ce mai multe surse au declarat că Regele Charles este optimist în ceea ce privește starea sa...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect