16.8 C
Sibiu
joi, mai 2, 2024

Constantin Chiriac, invitat al conferințelor online organizate în cadrul Festivalului de la Tokyo

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Constantin Chiriac, directorul Teatrului Național „Radu Stanca” și președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, este invitat al conferințelor online organizate în cadrul Festivalului de la Tokyo – ediția specială de toamnă.

Constantin Chiriac, Didier Dechamps, Thomas Ostermeier, Ivo Van Hove, Yi-Ruu LIU sunt directorii de teatre și festivaluri de renume la nivel internațional care au răspuns afirmativ invitației adresate de Hideki Noda, regizor, director artistic al Tokyo Metropolitan Theatre, de a participa la două sesiuni de discuții online despre prezentul și viitorul artelor spectacolelor. „Întâlnirea internațională a directorilor artistici” face parte din programul ediției speciale de toamnă a Festivalului de la Tokio care, anul acesta, în contextul pandemiei de Covid-19, are loc online. Cunoscutul om de teatru Octavian Saiu a fost moderatorul celor două sesiuni de discuții, iar înregistrările celor două sesiuni de discuții pot fi vizionate online, gratuit, în perioada 24 noiembrie – 2 decembrie 2020, pe site-ul Tokyo Metropolitan Theatre și pe canalul de YouTube al TMT.
Constantin Chiriac este invitat în cadrul sesiunii „Prezentul și viitorul festivalurilor de artă”.
„Cultura modernă a festivalurilor a apărut după cel de-al Doilea Război Mondial, când festivalurile au devenit platforme ale bucuriei. Ce putem învăța din criza actuală și cum pot festivalurile să își asume din nou această misiune? Care este rolul festivalurilor internaționale de artă în prezent?”, este descrierea sesiunii.
 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Camelia Constantinescu: ”Am vrut să miroasă casa bunicilor iar a ceară de albine”

Casa ce miroase a ceară de albineCa să ne dăm seama cum arată o lumânare făcută din ceară de...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect