Connect with us

Cultura

“Noaptea Albă a Galeriilor” ajunge, în weekend, la Sibiu

Andra Marinescu

Publicat

pe

“Noaptea Albă a Galeriilor”, un eveniment dedicat comunității creative, ajunge și la Sibiu. Evenimentul se va desfășura în acest weekend, între 15 – 17 octombrie, și promovează arta contemporană.

Inițiat și organizat de Asociația Ephemair, NAG s-a extins la nivel național odată cu a zecea ediție din 2016. În prezent, este organizat în cadrul unei rețele naționale a organizatorilor locali NAG în mai multe orașe din România, printre care și Sibiu, unde organizator este Dan-Raul Pintea. Printre spațiile ce vor fi gazdele proietului se numără “Artă. Nonstop” de pe strada Tribunei nr. 13, Dragoste Gallery din strada Andrei Șaguna nr. 5, Atelierul de Rame, din strada 9 Mai nr. 50, Centrul Cultural German din strada Timotei Popovici nr. 9, Cer Deschis 58 din strada 9 Mai nr. 58, Salut Sibiu, din strada Cetății nr. 3, No!Hai Ambasada Creativă din Piața Mică nr. 3 și Muzeul de Artă Contemporană al Muzeului Național “Brukenthal” din strafa Tribunei nr. 6.
Conform organizatorilor, ediția de anul acesta se desfășoară în perioada 15-17 octombrie și are loc în 16 locuri culturale organizate într-un traseu de noapte ce începe la ora 18 și se termină la ora 23. Programul este prelungit pe durata a trei seri, pentru ca participanții, organizatorii și publicul să se bucure de un eveniment cultural realizat în condiții de siguranță în această perioadă.

FOTO: Arhivă Noaptea Albă a Galeriilor Sibiu

PUBLICITATE
Ad
Ad
PUBLICITATE
PUBLICITATE

DELGAZ

Subiecte

ULTIMA ORĂ