7.2 C
Sibiu
vineri, aprilie 26, 2024

Imagini fascinante la Sibiu, dintr-o călătorie suprarealistă

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Cea de-a 17-a ediție a Salonului Internațional de Artă Fotografică de la Sibiu își deschide porțile duminică, 2 octombrie, la Centrul de Informare Turistică din cadrul Primăriei Municipiului Sibiu.
Evenimentul, cotat la nivel internaţional cu 5 stele (maxim posibil), prezintă 200 de lucrări din cele 1500 primite la concurs. Tema impusă de organizatori anul acesta a fost Suprarealismul, tematică pe care artiștii au reușit să creeze imagini fascinante ori interesante, fiind pe placul atȃt celor care preferă fotografia clasică, cȃt și celor cu gusturi avangardiste, conform organizatorilor.
Juriul a acordat 48 medalii şi 43 menţiuni şi premii speciale pentru artiştii fotografi veniți din 40 de ţări. Federațiile internaționale care au patronat ediția din acest an și care acordă medaliile sunt: Fédération Internationale de l’Art Photographique (FIAP), Photographic Society of America (PSA), Royal Photographic Society (RPS), Images Sans Frontière (ISF), Image Colleague Society International (ICS), International Union of Photographers (IUP), Asociaţa Artiştilor Fotografi din România (AAFR).
„Călătoria ȋn care ne-au purtat aceste sute de imagini ȋnscrise ȋn competiție s-a transformat ȋntr-o adevărată provocare pentru prestigiosul juriu internațional și, acum, avem onoarea de a ȋndrepta provocarea spre dumneavoastră, invitȃndu-vă să vă delectați cu diversitatea și creativitatea acestor imagini valoaroase primite din toate colțurile lumii”, arată organizatorii.
Vernisajul este programat duminică, 2 octombrie 2016, ora 12:00, la Centrul de Informare Tursistică din cadrul Primăriei Sibiu, ocazie cu care se vor ȋnmȃna și premiile cȃștigătorilor. Evenimentul este organizat de Fotoclubul ORIZONT şi Casa de Cultură a Studenţilor Sibiu şi este finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului, Consiliul Judeţean Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu şi Consiliul Local Sibiu.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Bronz și calificare la barajul pentru Olimpiada Internațională de Informatică pentru un elev din Mediaș

Rezultat excepțional pentru învățământul din Mediaș, un elev al Școlii Naționale de Gaz obținând o performanță remarcabilă.O medalie de...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect