16.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

Doliu în lumea bicicliștilor: Dani Schwartz a murit sâmbătă

Cele mai citite

În cazul morții lumea nu se schimbă, se termină, iar când linia este trasă brusc și mult prea devreme puterea nosatră de a înțelege ne depășește de cele mai multe ori. Dani Schwartz a fost un sibian tânăr, sufletist, aventurier, iubitor și pasionat de biciclete. Cei care l-au cunoscut vorbesc despre dedicarea lui și despre faptul că era probabil, singurul posesor din Sibiu al unui triciclu tandem creat de el și de un alt iubitor de biciclete. Pe de altă parte, oricine a auzit de bicicletele Chopper în Sibiu, a auzit și de Dani Schwartz. În 13 iunie 2014 a avut parte de cea mai fericită zi din viața sa. Și-a unit destinul cu aleasa inimii sale. La două luni însă, povestea lui s-a oprit. Dumnezeu l-a vrut printre îngeri. Înmormântarea va avea loc Marți, 19 august, ora 12.00. Prietenii și cei care l-au cunoscut fac apel la bicicliști să-l conducă pe ultimul drum așa cum se cade, pe biciclete. Plecarea va fi din str. Somesului 28.
Vali Mihai VoinescuVali și Mihai Voinescu:
„ȘOCAȚI de moartea subită a colegului nostru DANI SCHWARTZ, răpus de o boală nemiloasă la 33 de ani. Ne vor lipsi firea lui deschisă și veselă, umorul și bunătatea lui.
De la copilul cu ochii albaștri care venea la Explorer să se uite la biciclete și până acum, pasiunea lui pentru biciclete a fost permanentă atât ca biciclist cât și ca reparator. Înmormântarea va avea loc mâine 19 august, ora 12.00, plecarea din str. Somesului 28”.

Cristi RitivoiuCristian Ritivoiu:
„Multă lume îl știe după bicicletele lui mai speciale Chopper, creații personale cu care se mândrea Sibiul pe la diferite întruniri ale bicicliștilor. În urma unor probleme de sănăte a intrat în comă, în data de 15.08.2014 urmând decesul acestuia.
Fiind un biciclist ca și noi sigur își doreste să îl insotim pe ultimul drum călare pe bicicletele noaste.
Așa că propun, pentru cine poate să facă un efort, ca în data de 19.08.2014, la ora 12.00 să ne întâlnim la el acasă, pe Strada Somesului Nr.28, vis a vis Centru de Calcul, de unde se va pleca către cimitir. Din câte știu va dura cam maxim 2 ore, adică până la ora 14.00.”

spot_img
spot_img
Ultimele știri

All 4 Sport Sibiu, noi performanțe la campionatele regionale de înot

Micii sportivi de la Clubul All 4 Sport Sibiu s-au întors cu rezultate notabile de la Campionatele Regionale de...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect