20.2 C
Sibiu
marți, aprilie 30, 2024

Lucian Radu a rămas fără scaunul de prefect. Galerie Foto

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

În această săptămână, la unele instituții școlare din Sibiu se desfășoară programul „Școala Altfel”, program cu activități extrașcolare menite să le deschidă copiilor cât mai multe orizonturi. Astfel, cadrele didactice aleg, timp de o săptămână, activități dintre cele mai diverse. În acest context, Prefectul Județului Sibiu, Lucian Radu i-a primit în vizită pe elevii clasei a III-a B, secția germană, de la Colegiul Național Pedagogic Andrei Șaguna”. Împreună cu învățătoarea lor, Susana Bâtiu, copiii au decis să-și petreacă o oră din programul lor la Instituția Prefectului.

Publicitate

Scaunul Prefectului a fost testat de fiecare copil, cu toții fiind încurajați de domnul Lucian Radu să se pregătească temeinic pentru a-l ocupa într-o bună zi. Microfoanele din sala de ședințe, ghișeele serviciilor Pașapoarte, Permise și Înmatriculări au fost celelalte obiective pe care copiii le-au considerat interesante în vizita lor”, a declarat Claudia Stanciu, purtător de cuvânt al Prefecturii.

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Spectacole din cadrul FITS 30, premierele lunii mai pe Scena Digitală

Scena Digitală, platforma online de teatru, film, muzică și dans a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu vă oferă în...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect