Prananadi este o metodă de dezvoltare personală și spirituală prin care, cu ajutorul energiei universale, se (auto)susțin toți cei ce-și doresc să evolueze, să fie echilibrați din punct de vedere fizic, mental și emoțional.
Aplicarea acestei metode se realizează, în principal, prin palme, care transmit spre dezechilibrele din organism, energia universală, captată prin chakra coroanei (Sahashrara).
Prananadi este o practică ce abordează omul din perspectivă holistică, deoarece acționează asupra întregului. Pe lângă beneficiile fizice, palpabile pe care le aduce, dizolvând diverse blocaje energetice, Prananadi îți face cunoștință cu tine, te ajută să te (re)descoperi, să (re)devii cel ce ești, de fapt, aducând cu sine o stare de bine, liniște, claritate, împlinire și conștientizare. Totodată, susține trupul, sufletul și mentalul, acționând cu succes în:
*curățarea energetică a corpului;
*dizolvarea asociațiilor emoționale distructive;
*conștientizarea cauzelor problemelor;
*reorganizarea structurilor mentale și emoționale.
Soluția pentru înlăturarea suferinței umane
Conform medicinei orientale, boala are la bază, în primul rând, procesele mentale și emoționale instabile. Stările de stres care provin din traumele suferite destabilizează echilibrul circulației din sistemul energetic al corpului. Fiecare tensiune psihică acumulată se va manifesta în planul corpului fizic, acest principiu reprezentând psihosomatismul. În plan secundar, alimentația incorectă și modul de viață nesănătos sunt cele care dezechilibrează organismul. Din acest motiv, în viziunea Prananadi, un organism susținut și echilibrat îndeplinește, sine qua non, următoarele trei condiții:
*curățarea circuitelor energetice interioare;
*dizolvarea asociațiilor psihice distructive;
*stabilirea alimentației, în mod individual.
Întâlnire cu Tehnica Prananadi
Persoanele interesate (fără limită de vârstă) de practicarea și/sau beneficiile Tehnicii Prananadi sunt invitate să participe la o Întâlnire cu Tehnica Prananadi!
UNDE: Hotel Ibis, Sala Faust – Sibiu, Calea Dumbrăvii, nr. 2-4
CÂND: 19 februarie 2020, orele 18:00 – 20:00
ÎNSCRIERI: 0723 599 176, Maestru Profesor Romeo Munteanu
Accesul la eveniment este gratuit.