12.3 C
Sibiu
duminică, aprilie 2, 2023

Sibianul Dorin Sebastian Rădulescu a obținut  2 medalii de aur la Campionatul Național de Wushu

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Sibianul Dorin Sebastian Rădulescu de la Asociația Club Sportiv  Danla Sibiu a obținut  2 medalii de aur la Campionatul Național de Wushu organizat de Federația Româna de Wushu-Kungfu în proba de Chanquan sinteza 1 (12-15 ) ani  și Jiu jie bian (15-17) ani.

La sala Polivalentă din București s-a desfasurat Campionatul Național de Wushu 2020 – Taolu & Sanda. Sibianul Dorin Sebastian Rădulescu de la A.C.S.  Danla Sibiu a obținut  2 medalii de aur. Medalia de aur pentru Changquan sinteza 1 (forma mâinii /12-15 ani) si medalie de aur pentru Jiu jie bian ( bici cu 9 părți/15-17 ani).
Dorin Sebastian Rădulescu și Dan Mihai Rădulescu de la A.C.S. Danla Sibiu se pregatesc cu antrenorul Dan Rădulescu pentru  Campionatele Europene de Wushu din Moscova-Rusia care vor avea loc de la data de 22-04-2020 pâna la data de 04-05-2020.
Alte campionate la care vor participa anul acesta sunt: Campionatul Mondial de Wushu–Juniori Maroc, Campionatul Internațional de Wushu-Olanda,  Campionatul Național de Kungfu-România, Campionatul European de Shaolin Kungfu din Moscova-Rusia.
Wushu va fi prezent ca sport oficial la Jocurile Olimpice de Tineret – Dakar 2022!
După turneele demonstrative de la Jocurile Olimpice Beijing 2008 și Jocurile Olimpice de Tineret Nanjing 2014, Wushu va intra în 2022 în programa olimpică oficială a Jocurilor Olimpice de Tineret Dakar 2022. Sportivii calificați vor putea concura la probele de Changquan și Taijiquan.
Dorin Sebastian Rădulescu are sanse sa se califice pentru Jocurile Olimpice de Tineret din – Dakar 2022.
Extra informație veți putea găsi pe saidul nostru: www.danla.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO Femeie rănită după ce mașina în care se afla a lovit glisiera metalică pe A1

O femeie a fost rănită, sâmbătă seara, într-un accident rutier produs pe A1, pe sensul Sibiu - Sebeș.Din cercetările...
spot_img

Știri pe același subiect