17.2 C
Sibiu
sâmbătă, mai 18, 2024

VIDEO: Mediașul are echipă în Liga a treia: ACS a promovat după ce a spulberat CS Gheorgheni cu 4-0 (5-2 la general)

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

ACS Mediaș a promovat în Liga a treia după ce a învins în returul programat sâmbătă după amiaza, scor 4-0, formația CS Gheorgheni.

Medieșenii au pierdut în prima manșă a barajului de promovare cu scorul de 1-2, dar au reușit să învingă fără probleme în retur și să promoveze în Liga a treia. Cristian Pajco a reușit o dublă în prima repriză, în minutele 16 și 26.

Publicitate

În minutul 49 Gabriel Țala s-a distrat cu fundașii adverși și a înscris pentru 3-0. Peste doar cinci minute, Cristian Avram a transformat cu siguranță o lovitură de pedeapsă pentru formația sa și a dus scorul la 4-0.

Publicitate

ACS Mediaș a început partida decisivă cu CS Gheorgheni cu următorul 11: Ionuț Neacșa, Cristian Maxim, Cristian Avram, Bogdan Jica, Cristian Țala, David Potor, Alexandru Socaci, Gheorghe Morariu, Adrian Șulea, Adrian Cîrstean și Cristian Pajco.

Publicitate

ACS Mediaș a câștigat returul barajului de promovare cu 4-0, iar la general cu 5-2, iar jucătorii de pe malurile Târnavei Mari vor evolua în Liga a treia.

SURSĂ FOTO și VIDEO: Facebook.com/Asociația Club Sportiv Mediaș (Acs Mediaș)

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Sibiul înfrățit. 13 orașe din lume ne-au cunoscut

În Sibiul democratic și european, adică de după Revoluția din 1989, deschiderea externă a comunității a fost una importantă...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect