17.2 C
Sibiu
sâmbătă, mai 18, 2024

Mesajul lui Dani Coman după zvonurile plecării de la FC Hermannstadt

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Președintele FC Hermannstadt, Dani Coman, a transmis un mesaj după ce pe unele site-uri a apărut informația potrivit căreia ar urma să plece la FC Argeș.

Coman se află în Turcia, în cantonamentul formației FC Hermannstadt, și a spus că mai are multe fapte bune de împlinit alături de echipă.

Publicitate

Dani Coman a punctat foarte clar că nu intenționează să renunțe la post, iar toată munca sa este 100% pentru FC Hermannstadt.

Publicitate

„Chiar în aceste clipe mă aflu în Bolu, Turcia, în cantonament, alături de A.F.C.Hermannstadt, adică lângă echipa la care activez în calitate de președinte executiv.

Publicitate

Pentru mine consecvența și continuitatea sunt două principii după care mi-am ghidat cariera de sportiv și de conducător. La FCH am realizat lucruri frumoase, am construit o echipă capabilă să se bată de la egal la egal cu „granzii” campionatului, ba chiar să-i învingă.

Așa că nu intenționez să renunț la acest drum pe care am pornit și apoi repornit, plus că mai avem multe fapte bune de împlinit.

Le mulțumesc celor de la F.C.Argeș pentru toată atenția pe care mi-o acordă și le doresc mult succes în viitorul sezon!

Dacă pot să-i ajut cu sfaturi și sugestii constructive, o fac cu tot dragul, însă toată atenția și munca mea sunt 100% pentru A.F.C.Hermannstadt”, a spus Dani Coman.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Cutremur produs sâmbătă seara în România

Un cutremur cu magnitudinea 2,9 s-a produs sâmbătă seara în România, la ora 20:20, anunță Institutul pentru Fizica Pământului.Seismul...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect