14.1 C
Sibiu
duminică, mai 12, 2024

Pasionații de fotografie și-au dat întâlnire la Biblioteca ASTRA

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Biblioteca ASTRA Sibiu a organizat ”Întâlnirea pasionaților de fotografie”. Pentru acest eveniment, fotograful Adi Gligor a ales subiectul „Etiopia”. Prin imaginile sale a dezvăluit experiențe unice și o cultură bogată și contrastantă. Tărâmul cafelei și al bisericilor săpate în rocă vulcanică a fost prezentat prin intermediul a numeroase informații captivante și peisaje spectaculoase.

Publicitate

“Atmosfera a fost una deschisă și relaxată, oferind contextul propice pentru schimbul de idei și impulsionând interesul celor prezenți pentru arta fotografică. Dincolo de expunerea unor imagini extraordinare, evenimentul a subliniat încă o dată importanța împărtășirii pasiunilor comune, dar și capacitatea spațiilor comunitare precum biblioteca de a aduce oamenii împreună, favorizând conexiunile pentru interese comune. Întâlnirile sibienilor pasionați de fotografie sunt organizate lunar de Artografica”, au spus reprezentanții Bibliotecii ASTRA.

Publicitate

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

EDITORIAL. Sloganurile electorale, anemice și monotone

Suntem tot mai aproape de alegerile locale și cele europarlamentare. Partidele politice și candidații independenți au dat deja startul...

Locuri de muncă

spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect