25.2 C
Sibiu
joi, iulie 7, 2022

A venit frigul! la Miercurea Ciuc

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental
banner continental

Mercurul din termometre a coborât, marţi dimineaţă, până la minus 4 grade Celsius la Miercurea Ciuc, judeţul Harghita, fiind cea mai scăzută temperatură din ţară în actualul sezon, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Meteorologul de serviciu de la Staţia Miercurea Ciuc, Tanko Karoly, a declarat corespondentului MEDIAFAX că cel mai frig a fost la Miercurea Ciuc, unde s-a înregistrat minima naţională de minus 4 grade Celsius.
„Toată noaptea a fost minus un grad, iar de dimineaţa, la răsăritul soarelui, temperatura a scăzut până la minus 4 grade Celsius”, a spus Tanko Karoly.
Temperaturile au coborât sub limita îngheţului şi în alte localităţi harghitene, meteorologii consemnând minime de minus 3 grade Celsius la Joseni şi minus 2 grade Celsius la Topliţa.
La Staţia Meteo Bucin termometrele au indicat temperaturi pozitive, cea mai scăzută valoare măsurată în cursul nopţii de luni spre marţi şi marţi dimineaţă fiind de 5 grade Celsius.
Minima absolută a lunii octombrie, de minus 13,5 grade Celsius, s-a înregistrat în anul 1988 la Miercurea Ciuc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Încă trei cazuri de variola maimuței au fost descoperite în România

Trei cazuri noi cazuri de variola maimuţei au fost diagnosticate în România, informează joi Ministerul Sănătăţii.Este vorba despre trei...
spot_img

Știri pe același subiect