13.1 C
Sibiu
duminică, septembrie 25, 2022

Anunţuri din partea Primăriei Sibiu

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Municipalitatea distribuie toate ajutoarele alimentare din partea UE

banner

Municipalitatea a primit cantităţile necesare pentru ultimele două tipuri de alimente – mălai şi lapte praf – şi începând cu data de 29 noiembrie va începe distribuţia acestora. Astfel, din 29 noiembrie se vor distribui în paralel toate cele şase tipuri de alimente: mălai (7 kg), lapte praf (1kg), făină (14 kg), biscuiţi (1,4 kg), zahăr (1kg) şi paste făinoase (3,6 kg). Miercuri, 1 decembrie, nu se vor distribui aceste ajutoare alimentare deoarece această zi este nelucrătoare conform legii.


Gazul intervine pe încă 8 străzi pentru reabilitarea reţelei de gaz

Societatea deţinătoare a reţelelor de gaz a primit aviz favorabil pentru a interveni pe încă 8 străzi de pământ din Sibiu în vederea reabilitării reţelei proprii. în perioada 26 noiembrie – 2 decembrie se va intra pe străzile Tohan, Zorilor şi Vânătorilor. în perioada 29 noiembrie – 2 decembrie se va interveni pe străzile Crişului, Mureşului şi Mozart iar în perioada 2 – 11 decembrie se vor desfăşura lucrări pe străzile Gutuilor şi Drumul Ocnei. Lucrările vor afecta o singură bandă de circulaţie.

Reconfigurarea spaţiilor de parcare din zona Dioda

Municipalitatea va realiza în următoarea perioadă o reconfigurare a locurilor de parcare din zona Dioda. Având în vedere faptul că în această zonă funcţionează instituţii de utilitate publică, Serviciul de Adminsitrare a Domeniului Public şi Privat din cadrul municipalităţii va marca aproximativ 80 de locuri de parcare laterale şi oblice pe aleea de lângă actualul sediu al Adminsitraţiei Finanţelor (pe partea cu fosta Dioda) şi în spatele acestei clădiri.

Remintim unele modificări în traseele Tursib 11, 112, 116, 117 şi 118

Datorită restricţiilor impuse de circulaţia pe centură (porţiunea de pe str. Salzburg), începând cu data de 29.11.2010 autobuzele de pe traseele 11, 112, 116, 117 şi 118, care au capăt de linie la SC Continental, îşi vor modifica itinerariul în sensul de mers dinspre SC Continental spre celelalte capete de linie astfel: SC Continental (str. Salzburg) – str. Barcelona – str. Europa Unită – şos. Alba Iulia … continuare pe vechiul itinerar. In sensul de mers spre SC Continental, itinerariile rămân neschimbate. începând cu aceeşi dată se vor desfiinţa staţiile: ,,Comat”, amplasată pe şos. Alba Iulia vis-a-vis de Bricomat şi staţia ,,SNR Rulmenţi 1″ de pe str. Salzburg, vis-a-vis de sediul SNR Rulmenţi.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
Ultimele știri

Ministrul Muncii: Contextul economic și social impun o măsură de majorare a salariului minim

Contextul economic şi social impun o măsură de majorare a salariului minim, pentru că în România nu se poate...
spot_img

Știri pe același subiect